Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Perechea Mihaela Ioana Cernat - Emil Impuscatu s-a clasat pe primul loc la Cupa Brasov

In perioada 7-9 noiembrie, in sala Sporturilor din Brasov s-au derulat doua competitii de dans sportiv, Cupa Brasov, concurs ajuns la a XIV-a editie, dar si Cupa Romaniei si, ca de obicei, la asemenea actiuni de anvergura au participat cele mai valorosase perechi de dansatori sportivi din Romania.
Printre cele 400 de perechi prezente la Brasov s-a numarat si perechea braileano-galateana, Mihaela Ioana Cernat - Emil Impuscatu pregatita de Georgiana Niculita si Adrian Ciutoiu.
Mihaela Ioana Cernat si Emil Impuscatu s-au clasat pe locul intii la Open Basic la categoria de virsta 16-35 ani, fiind singurii dansatori din sud-estul Romaniei prezenti in finala, celelalte perechi fiind din Timisoara, Oradea, Baia Mare.
Cei doi dansatori au participat si la Cupa Romaniei, insa la aceasta competitie s-au oprit in semifinale, incheind concursul pe locul al 11-lea.
"Ne-am luat revansa in fata perechii care ne-a invins in Ungaria si am cistigat locul intii la Open Basic, insa la Cupa Romaniei am platit tribut faptului ca nu am avut compozitii pentru concursul Open. Acum ne concentram pentru Campionatul National pe clase, care va avea loc pe data de 17 noiembrie. la Tg. Mures. unde speram sa ne incununam activitatea din acest an cu un titlu de campioni. Dedicam victoria de la Brasov conducerii celor doua licee la care sintem noi elevi, LPS Braila. respectiv Liceului Pedagogic din Galati. pentru ca intotdeauna au fost linga noi si ne-au sustinut in aceasta activitate a noastra", a declarat Mihaela Cernat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii