Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Percheziții la fiul lui Tică Valutistu. Polițiștii au găsit la locuința lui 46 de câini periculoși, pentru luptă

* astăzi, poliţiştii au efectuat percheziții la domiciliul de pe Râmnicu Sărat al unui bărbat de 29 de ani, ce s-a dovedit a fi George Petcu, fiul cunoscutului interlop Vasile Petcu, zis Tică Valutistu * acesta era bănuit de comercializarea câinilor din rasele Pitbull, Boerbull, Bandog și metișiilor * câinii erau legaţi cu lanţ metalic tip za de pomii fructiferi din livadă

 

 

Percheziție pe șoseaua Râmnicu Sărat, la domiciliul unui bărbat bănuit de comercializarea câinilor din rase periculoase, gen Pitbull, Boerbull, Bandog și metiși. Au fost găsite zeci de animale care erau legate în curte, de pomii fructiferi. Potrivit unor surse, bărbatul ”vizitat” de polițiști  este nimeni altul decât George Petcu, fiul cunoscutului interlop Vasile Petcu, zis Tică Valutistu.

Astăzi, în intervalul orar 6:00-13:00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului de Utilitate Publică de Administrare şi Gospodărire Locală Brăila, au efectuat o percheziţie la domiciliul unui brăilean de 29 de ani. ”În curtea imobilului au fost identificate 46 de exemplare canine, ce par a fi categoria 1 de câini periculoşi. Câinii erau legaţi cu lanţ metalic tip za de pomii fructiferi din livadă, având fiecare cuşcă aferentă, dar şi un padoc prevăzut cu 11 boxe. Bărbatul nu le-a putut prezenta poliţiştilor documente din care să reiasă rasa şi categoria canină din care câinii fac parte, acest lucru urmând a fi stabilit de către un reprezentant al Asociaţiei Chinologice Române - filiala Galaţi. Faţă de bărbatul în cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  comercializare a câinilor din rasele Pitbull, Boerbull, Bandog și metișiilor”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Totodată, bărbatul a fost şi sancţionat cu amendă, în valoare de 1.000 lei, pentru contravenţia de creştere şi deţinere de câini din categoria celor supuşi înregistrării, de proprietari care au suferit condamnări contra persoanei, în conformitate cu prevederile legii OUG 55/2002 privind regimul de detinere al câinilor periculosi sau agresivi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii