Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

#pentrucănepasă. Viziere de protecție donate eroilor din prima linie de o firmă brăileană

* este vorba despre Haka Print, care a donat circa 100 de viziere de protecție pentru Spitalul Județean, Ambulanță și Medicină Legală

 

În această perioadă grea pentru toți, antreprenorii se mobilizează și sprijină lupta cu COVID-19 a eroilor din linia întâi. Sub sloganul #pentrucănepasă, săptămâna trecută, firma brăileană Haka Print a început să confecționeze viziere de protecție. Deși în mod normal firma activează în zona de producție publicitară, echipa de la Haka Print nu a stat prea mult pe gânduri pentru a sări în ajutorul celor care au nevoie de protecție, mai ales că utilajele pe care le dețin pot fi folosite la realizarea de viziere. Astfel, la începutul acestei săptâmâni au donat peste 40 de bucăți cadrelor de la Spitalul Județean de Urgență Brăila, iar miercuri alte circa 60 de bucăți au fost donate la Ambulanță și Medicină Legală.

 ”Nu știm dacă e mult sau puțin, dar noi suntem fericiți că reușim să sprijinim în continuare #EroiiDinLiniaÎntâi în lupta cu Covid. Știm doar că cea mai mare protecție o putem oferi cu toții, respectând recomandările autorităților. #Împreună putem învinge!”, au scris reprezentanții firmei pe pagina lor de Facebook.

Tot pe rețeaua de socializare cei de la Haka Print au anunțat că realizează viziere și pentru brăilenii care vor să fie protejați fie la locul de muncă sau atunci când trebuie să iasă din casă pentru diverse activități.
Categorie articol: 

Comentarii