Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pe inspectorul Dan Gheorghiţă l-a făcut o bucătăreasă! În foi de viţă!

Nici eu, nici voi nu am fost acolo, în seara de vineri, când Dan Gheorghiţă (inspector şcolar general interimar, la Brăila) a fost implicat într-un scandal la o cârciumă, la care a fost chemată poliţia. Dar, pe baza declaraţiilor apărute în spaţiul public, dar şi a celor pe sub masă, ca să zic aşa, putem măcar să stabilim cine a minţit cel mai tare în tot acest scandal.

Pentru cei care nu ştiu ce s-a întâmplat, Dan Gheorghiţă a fost acuzat că ar fi bătut un ospătar, la terasa Swing, din Brăila, care aparţine surorii lui, politiciana Daniela Rădulescu. Toată treaba s-a întâmplat la ora 1 noaptea, acolo unde Dan Gheorghiţă cică era invitat la un eveniment. De fapt, Gheorghiţă sărbătoare nu’ş câţi ani de la terminarea liceului şi era cu o gaşcă mare de colegi plus fostul diriginte. Aşadar, sunt destui martori care-ar putea zice dacă a dat sau nu cu pumnu’ alde Gheorghiţă. El zice că tot scandalul s-a rezumat la o altercaţie verbală, nişte înjurături ce s-o mai dăm cotită. Că cică doamna bucătăreasă ar fi trântit nota aia de plată, iar în Gheorghiţă a început să fiarbă sângele. De altfel, am aflat că în procesul verbal întocmit de poliţie la 1 noaptea aşa ar scrie: că Gheorghiţă a primit o amendă pentru injurii. Atunci de unde a ieşit aia cu bătaia şi agresiunea? E pe undeva vreun certificat medico-legal? Se pare că nu, doar dacă victima, soţul bucătăresei am aflat, s-a dat cu capu’ de pereţi.

Bun, haideţi acum să desluşim un pic iţele.

Faptul că scandalul a început când s-a adus nota de plată, mă face să cred că s-a consumat mult alcool la masă. Să analizăm declaraţia dată de împricinatul Dan Gheorghiţă ziarului Obiectiv, cităm: „Noi am solicitat în ce calitate ne aduce ea (bucătăreasa – n. r.) nota, ea ne-a spus să plecăm şi cam asta e povestea. A fost într-adevăr o altercaţie verbală pornită de la faptul că am cerut să ne aducă nota de plată ospătarul, nu bucătăreasa”. Nimeni nu ridică tonul, chiar şi dacă simte că a fost furat de ospătari, decât dacă e beat! Poate să spună Dan Gheorghiţă ce-o vrea, eu cred că el era în stare avansată de Revelion, deşi suntem abia în septembrie. Pe de altă parte, e de neînţeles cum o simplă bucătăreasă, angajată cică de 20 de ani la firma unde unul dintre patroni este sora lui Gheorghiţă, ar putea avea aşa un tupeu faţă de un consumator de-al casei, ca să zic aşa. Doar dacă relaţia bucătăresei cu celălalt patron şi administrator pe deasupra  al terasei  este una extrem de apropiată. Ştiţi vorba aia: Găina bătrână face supa bună şi cum administratorul e divorţat este limpede că are nevoie...de cineva să-i gătească. Să le fie de bine la amândoi!

Rămâne totuşi o mare dilemă: există sau nu există un dosar penal pe numele lui Gheorghiţă pentru lovire şi alte violenţe. Păi, ori a înjurat şi-a luat amendă, ori a dat cu pumnu’ şi-are dosar penal, că ambele variante parcă nu merg simultan! (Clubul De SWING-eri)
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii