Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pe care te-ATENTAT, bai?

Da, domnilor, stiu ca stirea asta trebuia s-o dau saptamina trecuta, da' am avut nevoie de timp ca sa pun toate datele cap la cap, sa vad care-i spilu' si fitilu'.
Care va sa zica, chelului era sa-i sara mesa de pe scafirlie si, odata cu ea, si teasta de pe umeri. E clar, daca la Focsani nu a fost mina KGB-ului, sigur au fost pesedistii. Pai, rusii si baietii lui Geoana ar avea cele mai intemeiate motive sa-i explodeze o bomba in fata lui Basescu. Rusii, pentru ca le-a zis-o bine Traian la Strasbourg ca au stat 30 ani in tara noastra si nu i-a intrebat nimeni de ce, iar Geoana ar avea motive sa puna de-un atentat pentru ca din cauza lui Traienel, prietenul lui de acumulat averi, este vorba despre tovarasul Adrian Nastase, a ramas fara serviciu, basca-i urmarit penal.
Da' n-auziti, ma, ca de fapt, cind cu aniversarea Micii Uniri de pe 24 ianuarie, nu a fost nici o bomba in hidrantu' ala? Ca cica era un jaf de dispozitiv cu doua fire, doua paie, luati-mi chelul la bataie, iar un eventual atentat impotriva presedintelui tarii era exclus. Bun, si-atunci cui a folosit tot acest scandal? Ziaristilor care, ca de obicei, nu au ce scrie? Aiurea, jurnalistii puteau sa bage inca o stire cu Andreea Marin si copilul lui Stefan Banica, cu care, in caz ca nu stiati, a fost la Predeal. Deci pe reporteri ii eliminam din cercul suspectilor! Si ce ne mai ramine? Asadar, nu ne mai ramine decit sa-l suspectam pe Traian Basescu ca a pus la cale atentatul care oricum nu putea avea loc. Da, il cred in stare pe marinar sa faca asa ceva. Nu vedeti ca a luat boala lui Adrian Nastase si vrea sa apara non stop la teveu, si la rubrica "Meteo", daca s-ar putea. Daaa, va zic io sigur ca Basescu s-a aflat in spatele atentatului la Basescu, care nu l-a omorat pe Basescu. Stiti cind am sa cred ca Basescu a fost tinta unui real atac terorist? Fix in ziua cind o sa moara intr-un atentat cu bomba. Pina atunci mai lasati-ma cu povestile astea "bomba", ca lumea n-are ce minca in tara asta, iar altii se joaca de-a teroristii prin Prefectura Vrancea. Domnu' guvernator al Provinciei Europene Vrancea, deci bai Marian Oprisan, tu ce pui la cale acolo, ma?
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii