Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Paznic de la Spitalul de Psihiatrie, atacat cu cuţitul de un vizitator

luni seara, un bărbat a venit la unitatea medicală şi a intrat în conflict cu agentul de pază, care nu i-a permis accesul în interior • vizitatorul, un brăilean de 27 de ani, a scos un briceag şi l-a înţepat pe paznic în arcadă, ba l-a şi muşcat de mână • s-a dat alarma la numărul 112, iar poliţiştii au intervenit

 

Incident violent la Spitalul de Psihiatrie “Sf. Pantelimon” Brăila. Paznicul unităţii medicale s-a trezit atacat cu cuţitul, de un individ care venise în vizită şi nu a fost lăsat să intre în interiorul spitalului. S-a dat alarma la poliţie.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, luni seara, la ora 21.10, un bărbat de 44 de ani, din Brăila, agent de pază la Spitalul de Psihiatrie, a sunat la numărul de urgenţă 112. Acesta a reclamat faptul că a fost înjunghiat cu un cuţit tip briceag, în zona feţei. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că atacatorul este un brăilean de 27 de ani, care a intrat în conflict cu paznicul. Agresorul voia să-şi viziteze o cunoştinţă, internată în spitalul de la Piaţa Concordiei, însă agentul de pază nu l-a lăsat să intre în curte, spunându-i că programul de vizită s-a încheiat. Tânărul de 27 ani nu s-a lăsat cu una, cu două, aşa că şi-ar fi încercat, din nou, norocul de a intra în spital 1pe poartă odată cu o ambulanţă ce adusese un pacient, aşa cum ne-au povestit reprezentaţii Spitalului de Psihiatrie. Numai că paznicul l-a zărit la timp şi l-a oprit, moment în care “aparţinătorul” l-a atacat cu un cuţit, rănindu-l pe agentul de pază în zona feţei, deasupra arcadei, şi l-a muşcat de mână.

Poliţiştii au întocmit pe numele cuţitarului dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi port fără drept de obiecte periculoase.

 

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii