Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patriciu este asteptat la PNL Prahova, pentru audieri

PNL Prahova urmeaza sa il audieze, luni dupa-amiaza, pe Dinu Patriciu, in legatura cu afirmatiile acestuia referitoare la colaborarea cu PSD, a declarat, pentru MEDIAFAX, secretarul general al partidului Dan Motreanu.
Potrivit lui Motreanu, luni dupa-amiaza, filiala PNL Prahova il va audia pe Dinu Patriciu, pentru a vedea daca acesta a incalcat Statutul PNL ca urmare a declaratiilor sale privind o alianta PNL-PSD, urmind a da o eventuala sanctiune.
La precedenta sedinta a conducerii liberale, Radu Stroe a ridicat problema excluderii lui Patriciu din partid pentru prejudiciul de imagine adus ca urmare a afirmatiilor sale.
Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, la inceputul lunii august, in contextul unei replici la un atac dur al lui Valeriu Stoica, ca a fost intotdeauna consecvent cu sine insusi, amintind de faptul ca s-a exprimat impotriva unei aliante PNL-PD sau a unei guvernari fara o majoritate puternica.
El a apreciat atunci ca Romania nu va putea fi guvernata decit de aliante, care detin o majoritate solida, intr-o logica a consensului. El a admis ca, intr-o logica consensuala, o alianta PNL-PSD ar fi cea mai solida solutie de guvernare, in timp ce, "intr-o logica a conflictului, ar fi imposibila".
Declaratiile sale au provocat nemultumirea colegilor de partid care au propus excluderea lui.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii