Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Patracioc şi Muşat au schimbat bronzul în argint şi aşteaptă finalele de astăzi

În limitele categoriei 64 kg, Dorin Patracioc l-a învins la puncte pe Cătălin Avintiseacă din Timişoara, iar la 60 kg Bogdan Muşat a trecut de Adrian Buciuman de la Baia Mare.
Singurul boxer brăilean care a ratat şansa de a-şi schimba medalia a fost Costel Stoica. El l-a avut drept adversar pe piteşteanul Cosmin Poşircă, medaliat la seniori şi tineret în aces an şi a pierdut la limită, 3-4.
Piteşteanul se va întâlni însă în finala categoriei 60 de kg cu Bogdan Muşat, o şansă pentru brăilean de a-şi răzbuna colegul de club. Cel de-al doilea finalist, Dorin Patracioc se va lupta în ring, în ultimul act, cu Aurelian Dărămuş, din Alba Iulia, de asemenea un pugilist cu rezultate foarte bune pe plan naţional, în acest an.
Aseară, pe ring au urcat şi ceilalţi doi pugilişti din delegaţia brăileană, Sabin Petrea şi Alexandru Stoica obiectivul lor declarat fiind accederea în finala competiţiei.
"Dacă la Patracioc mă aşteptam să acceadă în finală, Muşat a constituit surpriza plăcută a delegaţiei noastre, iar acum cred că ambii au şanse la titlu. La un pas de finală a fost şi Costel Stoica deşi a avut un adversar redutabil. Ţinând cont de faptul că toţi sportivii noştri vor fi medaliaţi, gruparea noastră sportivă ar putea încheia competiţia pe primul loc, în clasamentul cluburilor", a declarat telefonic George Perţea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii