Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastila cu venin

* Cozile infernale de la Pasapoarte s-au mutat la buletine. Asta probabil pentru ca nici un magazin nu vinde produse doar cu pasaportul.

* Vincler a fost arestat si urmeaza a fi extradat in Italia, unde a fost condamnat la 9 ani de inchisoare, pentru proxenetism. Asta in timp ce, in Romania, are cazierul alb. Se vede treaba ca inalbitorii nostri sint mai buni decit ai lor.

* Taxele impuse de Primarie sufoca micile baruri si restaurante. Sintem convinsi ca, daca taxele ar fi fost impuse de Prefectura, lucrurile ar fi stat cu totul altfel. In cel mai rau caz, taxele s-ar fi compensat cu condicuta.

* Averea declarata a sefului CJ a ramas neschimbata de doi ani. Pai e de rau: daca nici averea proprie nu a putut sa si-o mareasca, atunci cum sa mai credem ca va reusi sa mareasca averea judetului?

* Cobanii braileni si-au facut asociatie, iar pe presedinte il cheama Mocanu. Nu stiu de ce ne vine sa bagam mina-n foc ca pe vice o sa-l cheme Baciu, iar pe secretara Oita.

* Primarul Galatiului propune o impacare la circiuma intre autoritatile brailene si cele galatene. Cearta insa va reizbucni din nou, deoarece nu s-a stabilit clar cine face cinste.

* Doi cai "fantoma" bintuie pe domeniul public brailean, fara ca autoritatile sa faca ceva in privinta asta. Daca n-am fi reusit sa-i fotografiem, am fi crezut ca sint caii verzi de pe pereti, la care tot viseaza edilii nostri.

* Un agent de la Circulatie a fost amendat de colegi pentru ca nu purta centura. Eu cred ca de fapt colegii au vrut sa se razbune pentru ca de ziua lui nu a dat nimic de baut.

* Carutasii au protestat in fata Primariei, nemultumiti ca n-au pe unde sa-si plimbe atelajele, dupa intrarea in vigoare a noului Cod Rutier. Om intelegator cum il stim, Cibu le-a spus protestatarilor "Luati calul meu si duceti-va!"
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii