Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pasager în microbuz, proiectat în parbriz

Un brăilean de 64 de ani, care circula cu microbuzul, a avut parte de o experienţă neplăcută, fiind proiectat în parbriz. Asta după ce şoferul a frânat brusc, pentru a evita impactul cu o altă maşină. Victima nu a suferit însă leziuni grave, astfel că nu a fost nevoie să rămână internată în spital.
Potrivit poliţiştilor, la data de 28 septembrie, în jurul orei 13.00, un bărbat de 29 de ani, din municipiu, efectua transport public de persoane cu microbuzul aparţinând unei societăţi comerciale din Brăila, pe Bulevardul Dorobanţilor. La intersecţia cu strada 1 Decembrie 1918, încercând să evite impactul cu un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, care circula pe sens opus, şoferul microbuzului a frânat brusc. În acel moment, un brăilean de 64 de ani, pasager pe bancheta din faţă în microbuz, a fost proiectat în parbriz. "În urma evenimentului, victima a suferit leziuni corporale uşoare pentru care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea", a precizat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al IPJ Brăila. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
În aceeaşi zi, un bătrân de 70 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. După cum precizează poliţiştii, la ora 19.20, un brăilean de 56 de ani, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe Calea Călăraşilor, la intersecţia cu strada Griviţei, l-a surprins şi accidentat pe bărbatul care s-a angajat în traversarea străzii pe marcaj pietonal. În urma accidentului, bătrânul a fost rănit grav, fiind transportat şi internat la spital pentru îngrijiri medicale.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că pietonul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.
Categorie articol: 

Comentarii