Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Party-cluburi pentru copii, in Braila

Noul trend ce circula printre copii cu virste cuprinse intre 6-14 ani este petrecerea timpului liber si organizarea aniversarilor in party-cluburi speciale pentru ei. Acestea pun la dispozitia copilului jucarii, piscine cu bile, obiecte gonflabile (tobogan, saltele), masinute cu fise, mese de fotbal, jocuri Twister etc. Preturile variaza intre 6-8 lei/ora, unele cluburi oferind abonament de fidelitate, posesorii acestora beneficiind de anumite gratuitati.
"Parintii aleg sa isi lase copiii aici pentru citeva ore, in timp ce ei isi pot desfasura activitatile de zi cu zi. Aici nu li se impune absolut nimic copiilor si au libertatea pe care nu o au acasa. Este locul cel mai bun unde isi pot consuma energia alaturi de alti copii de virste apropiate. Noi incercam sa le cream copiilor momente de bucurie", a precizat patroana clubului "Doi baieti si-o strengarita", Mariana Tudose.
Aceste fun-cluburi sint cautate mai ales pentru organizarea de aniversari. Pretul este de aproximativ 25 lei/copil, incluzind meniul asigurat de o firma de catering, plus alte accesorii specifice unei aniversari (coifuri, baloane, coronite). Unele cluburi nu percep taxa de inchiriere a spatiului.
Trainerii supraveheaza copiii si ii antreneaza in diferite activitati, realizind inclusiv face-painting (picturi pe fata).
Parintii isi pot supraveghea copiii din alta incapere, prin intermediul camerelor de filmat.
" Este mai sigur sa imi las copiii aici decit in fata blocului, deoarece stiu ca aici este supravegheat si se distreaza foarte bine", a declarat un parinte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii