Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Partida Astra II - CF Brăila este arbitrată de bucureşteanul Sorin Antonie

Sâmbătă, în penultima etapă a Ligii a II-a, "lanterna roşie" a seriei Est, CF Brăila, va juca în deplasare la echipa de pe locul al 10-lea, Astra II.
Înaintea disputei directe echipa gazdă are un moral bun pentru că vine după o victorie cu 2-1 din deplasarea de la FC Snagov, în timp ce brăilenii se resimt după o înfrângere cu 2-0 la Galaţi.
CF Brăila are nevoie de puncte pentru a realiza baremul, însă prin ceea ce au arătat în ultimele etape, elevii lui Timofte par a se fi resemnat şi în privinţa acestui al doilea obiectiv.
Partida dintre Astra II şi CF Brăila este condusă la centru de bucureşteanul Sorin Antonie, iar la linii vor oficia Ioan Ciocănea (Sibiu) şi Lorin Udrea (Tg. Jiu).
Astăzi, în Liga a III-a, partida dintre CS Buftea şi AFC Comprest GIM este arbitrată de o brigadă brăileană formată din Andrei Rotaru - Maricel Dragomir şi Marius Brătianu, în timp ce un alt arbitru asistent brăilean va oficia la disputa dintre Callatis Mangalia - ACS Berceni.
Tot în acest eşalon, Laurenţiu Vărgatu va da note arbitrilor de la partida Unirea Slobozia - Rapid II Bucureşti, iar Ion Balaban este observator de joc la meciul CSM Paşcani - Cetatea Tg. Neamţ.
Astăzi, în prologul etapei a 29-a a Ligii a II-a, la partida de la Buzău, unde se "duelează" Gloria şi CS Otopeni, observator de joc este Marin Petrescu.
Sâmbătă, Cătălin Teodor va oficia în calitate de arbitru asistent la întâlnirea CS Mioveni - Gaz Metan CFR Craiova.
Categorie articol: 

Comentarii