Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Parlamentarii PSD de Braila s-au relaxat de 1 Mai

Parlamentarii PSD de Braila au sarbatorit Ziua Muncii, 1 Mai, prin odihna. Vorbim numai despre ei, pentru ca acestia au fost singurii care au putut fi contactati telefonic, in cursul zilei de ieri, si cu care am putut discuta. Singurul impediment pentru ca ziua sa fi fost o sarbatoare pe cinste a fost vremea relativ rece, nu tocmai ideala pentru iesirile la aer curat. Iata insa ce ne-au spus citiva parlamentari de Braila despre modul in care urmau sa-si petreaca ziua de ieri:
* deputatul PSD Mihai Tudose: "Prin odihna. Sa vedem cum este vremea, ca deocamdata este cam innorat, dar daca se mai incalzeste, la prinz vom face o plimbare prin oras. Daca nu, stau acasa, cu familia"
* deputatul PSD Alin Teodorescu : "Acum sint pe drum, catre partid, la sediu, unde avem o intilnire cu colegii, dupa care, la ora 13.00, avem marsul acela, organizat in capitala, cu ocazia zilei de 1 Mai, mergem catre Izvor, unde va avea loc un spectacol. Acolo voi sta pina pe la orele 17.00 -18.00, dupa care ma duc acasa, unde imi vine familionul de la tara si gata, s-a terminat ziua!"
* senatorul Aurel Simionescu : "Acum, de dimineata, am trecut pe la partid, si mi-am luat de lucru pentru acasa, pentru ca avem de pus la punct citeva chestiuni. Voi lucra pina pe la ora 12.00 -13.00, voi trimite datele pe mail, la partid, dupa care voi petrece restul zilei cu parintii si familia la un gratar. Cum stau la casa, pot face un gratar in curte".
Categorie articol: 

Comentarii