Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ovye Shedrack a semnat cu Dacia Unirea

• fundaş central cu talie, 1,90 m, nigerianul de 28 de ani a mai jucat la Milsami Odorhei, Zimbru Chişinău şi la Carmen Bucureşti

 

Cooptat în Consiliul Director al Daciei Unirea, fostul investitor de la Sportul Snagov, Ovidiu Onosă, a mai adus un jucător la formaţia brăileană. Fundaş central cu talie, 1,90 m, Ovye Shedrack, a semnat deja cu Dacia Unirea Brăila. Shedrack s-a născut pe 14 august 1992 în localitata Lafia din Nigeria. În cariera sa de fotbalist acesta a mai fost legitimat la Milsami Odorhei, Zimbru Chişinău dar şi la Carmen Bucureşti.

Ovye Shedrack a evoluat în patru meciuri din preliminariile Champions League.

“Shedrack se pregăteşte de mult cu noi dar abia în această perioadă s-a putut parafa transferul pentru că acum jucătorul a adus toate actele necesare. Nigerianul este un jucător experimentat şi care, cu siguranţă, ne va ajuta. Acum aşteptăm să se încheie starea de urgenţă şi să putem începe antrenamentele. Perioada de pregătire pentru reînceperea competiţiei trebuie să fie egală cu cea de vacanţă. Dacă o lună nu se va juca, tot de o lună vom avea nevoie ca să revenim la forma la care am fost la startul returului”, ne-a declarat telefonic Florentin Petre.

Vă reamintim că jucătorii Daciei Unirea au sistat antrenamentele de aproape două săptămâni şi au plecat la familiile lor. Singurii care au decis să rămână la Brăila sunt italianul Sebastiano Cosentino şi noul transferat, nigerianul Ovye Shedrack.
Categorie articol: 

Comentarii