Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Otvos şi Moise au semnat golurile calificării brăilenilor în "şaisprezecimile" Cupei României

Cu câteva modificări în formula de bază, CF Brăila a început în forţă partida şi după doar şase minute de joc, Otvos a pătruns în careu şi l-a "executat" pe portarul Gordin, 1-0. Elevii lui  Viorel Ion au mai asediat cinci minute careul advers, după care meciul s-a transformat într-unul unul specific de calificare, adică fără multe ocazii sau faze spectaculoase.

La mijlocul primei reprize Bosoi i-a dat ceva emoţii portarului Gordin, iar la următorul atac al oaspeţilor Zaharia a şutat pentru prima dată pe spaţiul porţii lui Leu. Formaţia brăileană şi-ar fi putut majora  avantajul în ultimul minut de joc al primei reprize, însă cu toate că a fost bine servit de Pălimaru, Vlaicu a şutat peste transversală, dintr-o poziţie ideală. Brăilenii, superiori şi în repriza secundă. Repriza secundă a început cu câte o ocazie de fiecare parte, însă Leu a reţinut mingea şutată de Jianu, iar în replică Olenic l-a pus în dificultate pe Gordin, care in extremis a reuşit să devieze mingea în corner.

În minutul 57 Olenic a fost la originea golului al doilea al brăilenilor. Mijlocaşul brăilean l-a deschis pe flancul drept pe Moise, acesta a intrat în careu şi a şutat fără speranţe pentru portarul formaţiei din Năvodari, 2-0. Cu cinci minute înainte de finalul partidei, oaspeţii puteau reduce din diferenţă, însă la centrarea perfectă a lui Toşca, Jianu şi Zaharia au luftat pe rând de la doar 4 metri de poarta lui Leu. La rândul ei, CF Brăila putea marca în minutele de prelungire, prin Moise, care, după o combinaţie cu Ştefan a şutat la poartă însă Gordin a evitat golul.

"Ne-am realizat obiectivul, vom juca cu o echipă din Liga I. Acum vom căuta să ne pregătim bine pentru o victorie în campionat, sâmbătă trebuie să învingem Callatis Mangalia", a declarat Viorel Ion.

CF Brăila: Leu - Bosoi, Vlaicu, Ivan, Neacşu - Voicu (min. 66: A. Ştefan), Olenic (min. 75: Ndigwe), Otvos, Pungă (min. 46: G. Ion) - Moise, Pălimaru.
Categorie articol: 

Comentarii