Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Otelul Galati va testa cinci fundasi, dintre care patru straini

Componentii echipei Otelul Galati s-au reunit, luni, antrenorul Petre Grigoras avind la dispozitie 29 de jucatori, acesta urmind sa testeze in perioada urmatoare cinci fundasi, dintre care patru sint straini, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cei patru fundasi sint sirbul Rades Bulatovici, slovenul Amir Lulici si bosniacii Enes Sipovici si Emir Hadzurda, ambii in virsta de 18 ani, componenti ai echipei nationale de juniori a Bosniei. Toti cei patru joaca pe postul de fundas central. De asemenea, Petre Grigoras il va testa si un fundas stinga venit de la Aerostar Bacau, Parfene.
La primul antrenament din acest an au participat 29 de jucatori: Kolev, Grybauskas, Abraham - portari, Sirghi, Cojoc, Cirja, Ripa (Otelul II), Costin, Jelev, Salagean, Silviu Ilie, Parfene (Aerostar Bacau), Gado, Tismanaru, Iorga, Miron (Otelul II), Paraschiv, Viglianti, Bourceanu, Andrei Schwartz (Otelul II), Iovita, R. Stancu, Vitaici, Nikolici, Avram (Otelul II), Tanasa, Pena, Elek, Dragos Petrica (Otelul II).
Otelul va efectua, in perioada 20-30 februarie, un prim stagiu de pregatire centralizata, la Tirgu Ocna, urmind ca in perioada 4-16 februarie lotul galatean sa se afle in Antalya. In Turcia, Otelul are stabilite deocamdata patru partide de verificare in compania formatiilor Metalurg Skopje (Macedonia), MSK Kosice (Slovacia), Rabotnicki (Macedonia) si FC Gomel (Belarus).
Desi au fost anuntati ca isi pot cauta alte echipe, Iovita, Romeo Stancu, Nikolici si Vitaici s-au prezentat la reunire si au participat la primul antrenament al anului. "Le-am spus ca sint liberi sa-si gaseasca alta echipa, dar vad ca ei nu vor sa plece. Daca vor sa joace la Otelul II, nu avem ce face, au contract inca cu noi", a declarat directorul general, Marius Stan.
Marius Stan a mentionat ca se asteapta la un an foarte greu pentru Otelul. "Ne asteapta cel mai crunt an pe care l-am avut vreodata si nu ma refer numai la fotbal. Jumatate din bugetul nostru era asigurat de ArcelorMittal, iar cealalta jumatate o completam noi din activitati de marketing si transferuri. Cum toata lumea este afectata de criza, este imposibil sa mai obtinem aceeasi bani ca anul trecut. Cum si de la ArcelorMittal asteptam o suma mai mica, este clar ca problema este mai mult decit serioasa. Nu putem sa le cerem fotbalistilor sa joace pe stomacul gol, insa mai mult ca niciodata este momentul sa joace si cu sufletul", a completat Marius Stan.
Antrenorul Petre Grigoras, a declarat ca asteapta foarte mult in retur de la fotbalistii tineri. "Mizam pe jucatorii tineri, avem zece fotbalisti sub 23 de ani de la care astept sa explodeze in retur. Obiectivul ramine acelasi, clasarea in prima jumatate a clasamentului", a spus Grigoras.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii