Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ostatici în vestul Parisului

Cei 18 angajaţi s-ar fi retras într-o cantină a centrului comercial, iar cartierul a fost încercuit de forţele de ordine, iar circulaţia în zonă a fost suspendată. Potrivit relatărilor presei franceze, atacatorii au intrat în magazin în jurul orei locale 06:00, în acelaşi timp cu primii angajaţi sosiţi la muncă în acest centru comercial. Printre aceştia din urmă, un furnizor care tocmai aprovizionase aparatele cu bomboane. El a declarat pentru cotidianul Le Parisien că a văzut oamenii părăsind „în panică" centrul comercial, strigând: "Ei sunt înarmaţi! Ei sunt înarmaţi! Să ieşim!".
Surse ale poliţiei au indicat încă de la început că incidentul a fost privit, de la bun început drept un jaf armat şi nu un act terorist. Conform primelor informaţii, unul din cei trei atacatori ar fi chiar un salariat al magazinului Primark, conform Le Parisien.
Potrivit unei alte surse a poliţiei, citate de mijloacele de informare în masă din Franţa, un angajat al magazinului Primark a „trimis în jurul orei locale 07:00 un SMS prietenului său, spunându-i că au fost luaţi ostatici de către doi indivizi înarmaţi".

 
Categorie articol: 

Comentarii