Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ordin de protecție pentru un polițist de la Ordine Publică

* acesta și-a amenințat soția, care este tot polițist la ordine publică, iar femeia s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului și a făcut reclamație * potrivit unor surse, polițistul acuzat de amenințare este Lucian Ivanov, pe numele lui fiind emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile

 

Un polițist care și-a amenințat soția cu acte de violență are emis un ordin de protecție pentru 5 zile. Potrivit unor surse, polițistul acuzat de amenințare este Lucian Ivanov.

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila, la data de 11 octombrie, o femeie de 34 de ani din Brăila a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în urma unor certuri avute cu soțul său, în vârstă de 40 de ani, acesta i-ar fi adresat ameninţări, care i-au indus o stare de frica pentru viaţa şi integritatea sa fizică.

"În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și i-au adus la cunoştinţă femeii posibilitatea emiterii unui ordin de protecţie provizorie împotriva bărbatului, însă aceasta a refuzat acest lucru și să formuleze plângere penală împotriva soţului său, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

La data de 12 octombrie, ora 10.30, brăileanca s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului și a sesizat faptul că, în timp ce se afla la domiciliul comun, soțul său ar fi ameninţat-o din nou. Se pare că femeia este tot polițist la ordine publică. În cauză a fost întocmit dosar penal si se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Totodată, polițiștii au emis împotriva bărbatului și un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile.
Categorie articol: 

Comentarii