Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Opreşti maşina în loc interzis, te-ai “ars”

• miercuri, în numai două ore, poliţiştii care au acţionat cu precădere pe Calea Călăraşilor au dat 12 amenzi de peste 1.500 lei

 

Staţionarea sau oprirea autoturismelor în locuri nepermise a atras sancţiuni pentru şoferii vinovaţi. În ziua de 28 septembrie, în intervalul orar 17.00 – 19.00, poliţişti ai Biroului Ordine Publică şi Biroului Rutier au acţionat, pe raza municipiului, pentru prevenirea şi combaterea opririlor şi staţionărilor în zone interzise conform legii, cu precădere pe Calea Călăraşilor. În cele două ore, poliţiştii au controlat 12 autoturisme şi au constatat 12 contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 1.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Oricum, toată ziua de miercuri, oamenii legii au stat la pândă pe şosele, pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere, fiind constatate 56 de contravenţii, pentru care s-au dat amenzi de peste 18.500 lei. Au fost ridicate în vederea suspendării şi 3 permise de conducere.
Categorie articol: 

Comentarii