Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Olaroiu crede ca Sportul nu si-a propus sa cistige campionatul

Antrenorul Cosmin Olaroiu considera ca adversara de duminica a Stelei, echipa Sportul Studentesc, nu si-a propus cistigarea campionatului in acest sezon si crede ca advevarata performanta pentru formatia antrenata de Gheorghe Multescu o reprezinta faptul ca a ajuns in lupta pentru titlu.
"Ne gindim numai la victorie, care ne-ar putea aduce un avantaj mai mare fata de Sportul si fata de Rapid, daca acestia nu vor cistiga la Cluj. Sportul nu si-a propus sa cistige campionatul si nu ar fi o pierdere extraordinara. Pentru ei conteaza ca au ajuns aici. La Sportul nu e aceeasi presiune ca la echipele de top, obisnuite sa se bata pentru titlu", a spus antrenorul stelist.
Olaroiu este de parere ca va intilni, duminica, o echipa omogena si matura, care se exprima pe teren cu lejeritate: "Intilnim o echipa revelatie in acest sezon, cu jucatori buni, foarte tineri si talentati, care joaca de mult timp impreuna, omogenitatea fiind foarte mare. Dupa citiva ani in care au avut evolutii oscilante, au capatat maturitate si au ajuns in fruntea clasamerntului. Sportul are mult entuziasm, placerea de a juca. Nu are presiune si asta o face sa se exprime cu lejeritate".
Cosmin Olaroiu a precizat ca atuurile echipei sale in meciul cu Sportul sint experienta, calmul, inspiratia si valoarea jucatorilor.
Referitor la desfasurarea meciului de duminica, Olaroiu crede ca Sportul nu se va descoperi in aparare ca in alte partide. "Acum, Sportul se exprima mai usor, ajunge mai repede la poarta si inscrie multe goluri. La un meci cu asemenea miza nu vor fi descoperiti in aparare. Isi vor lua masuri de siguranta. Sportul este o echipa tehnica cu jucatori abili si rapizi. Varga, Tiberiu Balan sau Lazar sint foarte tehnici avind posibilitatea unei posesii bune si apoi a verticalizarii catre atacantii de echipa nationala. Nu inseamna ca ne temem, dar trebuie sa tinem cont de aceste lucruri. Dupa meciul cu Sportul mai ramin doua etape si pina nu esti matematic campion nu te poti considera invingator. O victorie insa ne-ar conferi un avantaj important", a precizat Olaroiu.
Antrenorul stelist a spus ca sint multi jucatori de la Sportul interesanti, dar nu ar fi normal sa vorbeasca despre asta acum. "Sa se termine intii campionatul si apoi ne putem gindi la ce jucatori ne-ar mai trebui", a precizat Olaroiu.
Meciul Sportul Studentesc - Steaua Bucuresti va avea loc, duminica, de la ora 17.00, in etapa a XXVIII-a a Diviziei A.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii