Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oaspetii au rezistat o singura repriza

Partida de la Bucuresti a avut doua parti distincte, prima a apartinut formatiei vizitatoare, care a atacat mai mult si si-a creat ocazii periculose de poarta, pe care din nefericire nu le-a tratat cu destula atentie, cea de a doua a fost dominata de gazde care au reusit sa intoarca rezultatul in favoarea lor.
Viitorul a avut posibilitatea de a deschide scorul inca din minutul patru, cind Berceanu a fost faultat la marginea careului mare, dar Bratosin a sutat in zid. Oaspetii au marcat insa doua minute mai tirziu prin Bratosin care a sutat de la 18 m peste portarul bucurestean iesit mult din poarta.
Elevii lui Sandu Minciu au continuat sa fie periculosi pe contraatac si citeva minute mai tirziu au fost la un pas de a-si mari avantajul insa cu toate ca Balta a centrat foarte bine, lui Bratosin nu i-a iesit voleul si a trimis din 6 m pe linga stilpul din stinga.
Vioreanu (min. 18) si Balta (min. 20) au fost foarte aproape de gol, dar pina la urma cei care au inscris au fost bucurestenii. In minutul 31 Claudiu Tudor a centrat, iar Robert Curtuli a profitat de o greseala de marcaj a lui Vicol si a trimis mingea peste portarul oaspetilor, restabilind egalitatea.

Partea a doua a fost la discretia gazdelor

Cu toate ca Viitorul a avut prima sansa de a marca, repriza a doua a fost dominata teritorial de gazde care au fortat victoria profitind si de tactica gresita a echipei adverse care s-a masat in propriul careu pentru a pastra rezultatul. Bara l-a salvat pe Tudor in minutul 50, insa Juventus a asediat careul oaspetilor, in minutul 61 a beneficiat de un corner, iar Feleaga a marcat pentru 2-1.
In finalul meciului apararea echipei vizitatoare a facut tirziu pasul la ofsaid, Claudiu Tudor a insistat si a transat definitiv partida in favoarea formatiei sale, min 80: 3-1.
Viitorul Insuratei a platit tribut greselilor elementare din prima parte a partidei, dar si tacticii ultradefensive din repriza a doua si a pierdut un meci pe care cel putin in prima sa parte l-a controlat autoritar.
De altfel pentru acest meci Sandu Minciu a deplasat doar 14 jucatori, restul fiind accidentati.

Viitorul Insuratei: Tudor - Vicol, Musat, Paraschiv, Cheles, Bogdan - Dobre (min. 65: Baicu), Vioreanu, Bratosin (min. 80: Preda), Berceanu - Balta

"Portarul bucurestean trebuia eliminat" sustine Paul Alexandru

Coautor la golul marcat de Bratosin a fost Cristi Balta. In minutul 6 virful de atac al oaspetilor a scapat singur cu portarul advers, a incercat sa suteze pe linga el, dar acesta a respins mingea cu mina in afara careului pina la Bratosin. In opinia conducatorilor echipei Viitorul, portarul trebuia eliminat pentru ca a jucat intentionat balonul cu mina si trebuia acordata lovitura libera pentru oaspeti.
"Portarul echipei Juventus trebuia eliminat deoarece a respins mingea cu mina in afara careului, dar centralul s-a facut ca nu vede lasind legea avantajului. Cu un om in minus nu stiu care ar fi fost soarta partidei" considera Paul Alexandru, presedintele echipei Viitorul.
Categorie articol: 

Comentarii