Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oana Baştiurea a obţinut al şaselea titlu naţional la pescuit recreativ sportiv

Etapa finală a Campionatului Naţional de pescuit pentru categoria de vârstă U22, precum şi cea rezervată senioarelor, s-au desfăşurat pe 30 şi 31 iulie la Târgu Mureş.
Aflată printre cele şase finaliste, Oana Baştiurea s-a clasat a doua după prima manşă, însă a recuperat decalajul în manşa a doua şi a câştigat detaşat titlul de campioană naţională la U22.
"Sunt foarte bucuroasă pentru acest nou succes şi trebuie să mulţumesc conducerii AJVPS Brăila, în special directorului Laurenţiu Radu, pentru sprijinul acordat. A fost foarte greu, pentru că apa din râul Mureş a fost tulbure. În prima manşă, cea în care obligatoriu a trebuit să folosim roubesiana, am prins 140 de grame de peşte, cu 60 de grame mai puţin decât concurenta din Turda. În manşa a doua am capturat 100 de obleţi şi am depăşit-o cu 600 de grame pe principala rivală la locul întâi, devenind pentru a şasea oară campioană naţională", a declarat Oana Baştiurea.
Brăileanca domină întrecerile oficiale interne din anul 1997, perioadă în care a obţinut de şase ori locul întâi şi un loc trei şi, cu toate că la anul are de susţinut şi examenul de licenţă la facultate, se gândeşte deja la o participare la Campionatul Mondial.
"Performanţa din acest an îmi conferă posibilitatea de a participa, în calitate de rezervă, la mondialele seniorilor. Eu mai pot concura şi la anul la U22, însă cred că voi renunţa la această oportunitate de a mai obţine un titlu la această categorie de vârstă şi îmi voi încerca şansele în competiţia senioarelor, pentru că visul meu este să obţin un succes la Campionatele Mondiale", a mai precizat Oana Baştiurea.
Categorie articol: 

Comentarii