Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O tasare ameninţătoare a apărut pe strada Griviţei

La patru ani de la finalizarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare, strada Griviţei a început să se umple de denivelări. O tasare puternică a apărut în apropierea pieţei Concordia, unde, lângă un capac de canalizare, a apărut o "şa" foarte periculoasă pentru maşini. "Dacă o iei în viteză, te aruncă cu capul în tavan de poţi să îţi rupi gâtul", ne-a spus Mircea T., un şofer profesionist care circulă zilnic pe Str. Griviţei. Tasarea s-a produs în urmă cu câteva luni, însă abia de câteva zile a fost marcată de autorităţile locale cu un indicator rutier care avertizează şoferii să ocolească zona periculoasă.
Conducerea Primăriei spune că reparaţia străzii trebuie făcută de firma care a făcut reabilitarea, deoarece lucrarea este încă în garanţie. Este vorba despre "Tehnologica Radion" Bucureşti, ce a fost notificată de mai mult timp de această problemă, însă până în prezent încă nu a început lucrările de reparaţii.
"Până acum au motivat ba că e iarnă, ba că încă mai e frig afară şi că nu pot să spargă strada până când nu se încălzeşte. Considerăm că s-a încălzit suficient de mult ca să se poată apuca ei de treabă. O să îi mai notificăm odată, iar dacă nu vin să facă reparaţiile necesare, putem contracta o altă firmă pe care să o plătim cu banii pentru garanţia lucrării. Avem aceşti bani la dispoziţie dar până acum nu am intrat în ei deoarece nu a fost cazul", ne-a explicat viceprimarul Alexandru Dănăilă.
După cum se ştie, firma "Tehnologica Radion", care în urmă cu câţiva ani obţinea contracte pe bandă rulantă cu statul, se află în dificultate în ultima perioadă. Anul trecut, în luna august, Theodor Berna, administratorul acestei firme, a fost arestat într-un dosar penal de evaziune fiscală şi spălare de bani în care anchetatorii au calculat un prejudiciu estimat la o sută de milioane de euro. Ulterior, în septembrie 2014, firma a intrat în insolvenţă.

 
Categorie articol: 

Comentarii