Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O tânără a plecat cu fiica minoră la cumpărături, deşi era în izolare la domiciliu

pe 1 iunie, poliţiştii s-au deplasat la domiciliul unei tinere care figura ca persoană autoizolată, împreună cu fiica sa, acestea nefiind găsite acasă • acestea au fost la cumpărături, astfel că s-au mutat apoi în centrul de carantină

 

O brăileancă aflată în izolare la domiciliu a plecat împreună cu fiica sa minoră la cumpărături. Numai că, între timp, poliţiştii le-au căutat pe acestea la locuinţa indicată şi nu le-au găsit. Cele două au fost mutate în carantină.

Astfel, la data de 1 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, în timp ce executau misiuni specifice, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID - 19,  s-au deplasat la domiciliul unei tinere din Brăila. Aceasta figura ca persoana autoizolată, împreună cu fiica sa, ambele nefiind găsite la locuinţa indicată. “În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că acestea au fost plecate la cumpărături, pe raza municipiului. Având în vedere faptul că nu a fost respectată măsura izolării la domiciliu, brăileanca a fost condusă, împreună cu fiica sa minoră, într-un centru de carantină, pentru o perioadă de 14 zile”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Totodată, femeia a fost şi sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Categorie articol: 

Comentarii