Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O saptamina de distractii pentru studenti si elevi la Festivalul "Estudiantina"

In perioada 3 - 9 aprilie se va desfasura Festivalul "Estudiantina", prilej cu care studentii si elevii vor participa la diverse activitati extrascolare.
Luni se va vernisa o expozitie de caricatura si arta fotografica, semnata de studenti, o expozitie de carte universitara si se va lansa pe internet un concurs de cultura generala.
Marti este planificat campionatul de tenis de masa, la Sala Polivalenta, vizionarea unui film artistic la cinema Central si o seara distractiva la "Milennium".
Miercuri, in holul Facultatii de Inginerie se desfasoara Tirgul de turism pentru elevi si studenti, un campionat de sah in biblioteca Universitatii "Brancoveanu", iar seara studentii vor putea viziona gratuit un spectacol oferit de actorii Teatrului "Maria Filotti".
Joi se va desfasura campionatul de fotbal de sala, iar seara va fi din nou o seara distractiva la "Milennium".
Vineri este planificat un campionat de ciclism in Parcul Monument si inchiderea concursului de cultura generala de pe internet. Simbata, tot in Padurea Lacu Sarat se va desfasura campionatul de paintball. Festivalul se va incheia duminica, odata cu spectacolul "Miss & Mister Estudiantina" la discoteca "Milennium". Organizatorii au declarat ca acest festival a inceput sa aiba un ecou deosebit in rindul elevilor si studentilor, care se inscriu in numar foarte mare la aceste competitii. "I-am sprijinit mai mult moral pe studenti. Aceasta initiativa le apartine si este foarte frumoasa. Sint copii cu aceeasi structura si e frumos sa se intilneasca si cu astfel de ocazii, pentru ca ei s-au mai intilnit cu prilejul sesiunilor de comunicari stiintifice", a precizat prodecanul Facultatii de Inginerie, conf. univ. dr. ing. Luiza Grigorescu.
Actiunea este organizata de Clubul studentilor din Universitatea "Constantin Brancoveanu" si Liga Studentilor din Facultatea de Inginerie Braila a Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii