Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O remiza care nu foloseste nici unei echipe

Petrolistii lui Tudorel Pelin aveau mare nevoie de puncte pentru a se mentine deasupra liniei de plutire, de aceea s-au instalat inca din startul partidei in jumatatea adversa de teren insa nu au reusit sa pericliteze poarta lui Constantin decit in trei rinduri. Prima ocazie a meciului a fost irosita in minutul 10 de Ghioca. Atacantul Petrolului a ramas singur cu portarul advers, dupa ce a primit o pasa pe culoar de la Balta si de la 8 metri a sutat peste portarul constantean, dar si peste transversala.
Replica oaspetilor a venit in minutul urmator, dar Cristea s-a descurcat foarte bine intr-un duel unu la unu cu mijlocasul Blaj si a evitat astfel deschiderea scorului. Daca nu au gasit solutiile de a ajunge in careul constantean, petrolistii au incercat sa-l surprinda pe Constantin cu suturi de la distanta, insa nici aceste tentative ale lor nu au avut succes.
Cu un minut inainte de finalul primei reprize, Balta a scapat singur spre poarta adversa, dar a fost faultat la 30 de metri de Blaj, insa nu a obtinut decit eliminarea constanteanului.

Gazdele nu si-au valorificat superioritatea numerica

In superioritate numerica Petrolul a asediat careul advers in partea a doua a meciului, dar prima ocazie a venit abia in minutul 58, cind Hrinca i-a incercat vigilenta portarului constantean, cu un sut de la 30 de metri, fara efect insa pe tabela de marcaj. Doua minute mai tirziu in urma unui un-doi cu Bratu, Grosu a ramas liber, la 10 metri de poarta, dar a sutat prea slab pentru a-l invinge pe Constantin.
In minutul 65 Ghioca a reclamat un penalty, dupa ce a fost tras de tricou in careul oaspetilor insa fie ca nu a vazut, fie ca nu a considerat-o infractiune, arbitrul de centru a lasat meciul sa continue. Petrolistii au avut in continuare o posesie mai mare a mingei, au dominat teritorial insa constantenii s-au aparat foarte exact si au oprit toate actiunile acestora inainte ca ele sa devina cu adevarat periculoase pentru Constantin.
Balta si-a mai incercat inca o data sansa, cu un sut de la marginea careului, insa oaspetii au fost in finalul partidei cei care au trecut pe linga victorie. Apararea gazdelor a fost surprinsa de un contraatac purtat de Agafitei nu insa si portarul Cristea, care cu o interventie foarte buna a reusit sa devieze mingea de la vinclu si sa pastreze scorul de egalitate.
In urma acestui semiesec Petrolul a coborit din nou in zona retrogradarii, avind in acest moment -17 in clasamentul adevarului si sanse tot mai mici de a supravietui in acest esalon

Petrolul: Cristea - Costea, Pelin, Ionita, Stanciulescu - Grosu, Radulescu (75: Costache), Hrinca (min. 60: Lupu), Balta - Ghioca, Bratu (min. 75: Spirea)
Categorie articol: 

Comentarii