Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O nouă invitaţie de la Avocatul Poporului pentru brăileni

vineri, reprezentanţii Biroului teritorial Galaţi al instituţiei acordă audienţe cetăţenilor din Brăila, la sediul Prefecturii, începând cu ora 10.00.

 

La sfârşitul acestei săptămâni, brăilenii sunt din nou aşteptaţi de Avocatul Poporului pentru a-şi expune problemele. Vineri, 16 noiembrie, reprezentanţii Biroului teritorial Galaţi al instituţiei acordă audienţe cetăţenilor din Brăila, la sediul Instituţiei Prefectului, începând cu ora 10.00. Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie.

Înscrierile pentru audienţe se vor face la telefon 0236.320.010, cel mai târziu până în ziua anterioară audienţelor.

Mesaj pentru cetăţeni: “Instituţia Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă şi independentă care are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice. Avocatului Poporului i se poate adresa orice persoană, printr-o petiţie, dacă apreciază că i s-au încălcat drepturile garantate de Constituţie prin acte şi fapte administrative ale autorităţilor publice. Petiţia se poate trimite prin poştă, prin e-mail sau se poate depune personal în cadrul audienţelor”.

Petiţiile adresate Avocatului Poporului se soluţionează gratuit.
Categorie articol: 

Comentarii