Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O minoră din Tufeşti a fugit de acasă, în pijamale

în noaptea de 29 spre 30 septembrie, fata de 13 ani ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu fără a anunţa şi nu a mai revenit • când a părăsit locuinţa era îmbrăcată într-o pijama albă

 

Poliţiştii caută o minoră din Tufeşti, care a plecat de la domiciliu în pijamale, fără a spune ceva familiei. Mama fetei a cerut ajutorul poliţiştilor.

La data de 30 septembrie, ora 9.30, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 35 de ani din comuna Tufeşti, cu privire la dispariţia fiicei sale, Cocos Georgiana Valentina. În noaptea de 29 spre 30 septembrie, fata în vârstă de 13 ani ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu fără a anunţa şi nu a mai revenit.

Ca semnalmente, minora are înălţime 160 de cm, greutate de 40 de kg, ochi căprui, păr şaten, lung. Aceasta a părăsit locuinţa fiind îmbrăcată într-o pijama albă.

Pentru numita Cocos Georgiana Valentina a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Familia nu a pus vreo fotografie la dispoziţia poliţiştilor.
Categorie articol: 

Comentarii