Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O mamă îşi caută fiul

în urmă cu o săptămână, bărbatul de 41 de ani ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu pentru a merge la muncă în Germania • mama brăileanului a sesizat dispariţia acestuia, însă poliţiştii au constatat că el ar fi fost văzut în Braşov

 

Un brăilean dispărut de la domiciliu este căutat de poliţişti. La data de 24 august, o femeie de 63 de ani, din municipiul Brăila, a sesizat dispariţia fiului său, Mustaţă Adrian, în vârstă de 41 de ani. În ziua de 18 august, acesta ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu pentru a merge la muncă în Germania, iar în prezent femeia nu mai ştie unde se află fiul. “În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că acesta s-ar fi întors în ţară, fiind văzut ultima dată în noaptea de 21/22.08.2020, pe raza municipiului Braşov”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Ca şi semnalmente, bărbatul are înălţime 175 de cm, corpolenţă atletică, părul negru, tuns scurt, ochii căprui, iar ca semn particular prezintă pe partea anterioară a unui braţ un tatuaj ce reprezintă un peşte.

La data dispariţiei, el purta pantaloni scurţi, tip blue-jeans, pantofi albi, tip adidas, tricou cu mânecă scurtă, negru, cu un înscris în partea frontală.

Pentru numitul Mustaţă Adrian a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii