Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O femeie de culoare a nascut in Maternitatea braileana

Medicii braileni s-au intilnit, pentru prima data, cu o situatie inedita: o femeie din Camerun a venit special in Braila, pentru a naste.
Cecile Desiree Ngah, 27 de ani, a dat nastere, la termen, unei fetite de 3.600 grame, sanatoasa, cun un ten alb ca laptele.
Femeia s-a casatorit, in urma cu trei ani, cu un brailean care este director general la doua cazinouri din Camerun. Adrian Ciocanitoru, sotul femeii, a adus-o, in urma cu doua luni, pe Desiree in Braila, considerind ca la Maternitatea braileana femeia va beneficia de toate ingrijirile medicale, atunci cind va sosi timpul sa nasca. Astfel, tinara a fost lasata in grija membrilor familiei sotului, care o indragesc si care ii acorda toata atentia. Dr. Ileana Brinza, care a avut-o in evidenta pe Desiree, pe perioada sarcinii, a ramas impresionata de afectiunea pe care rudele barbatului i-o poarta tinerei cameruneze, acestea neavind nici un fel de prejudecati sau retineri, in ceea ce priveste culoarea tinerei africane. Tinara mamica ne-a relatat ca, la sfirsitul lunii martie, urmeaza sa se intoarca in Camerun, impreuna cu micuta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii