Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O fată de 16 ani a plecat spre liceu, în Râmnicu Sărat, dar nu a mai revenit acasă

* la data de 15 octombrie, un bărbat de 39 de ani, din localitatea Sătuc, comuna Galbenu, a sesizat dispariţia fiicei sale, Olteanu Alexandra Mirela * adolescenta de 16 ani a plecat către liceu, în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău, și nu a mai revenit la domiciliu

 

 

 

Un brăilean din comuna Galbenu îşi caută fiica minoră. La data de 15 octombrie, ora 16.15, un bărbat de 39 de ani, din localitatea Sătuc, a sesizat dispariţia fiicei sale, Olteanu Alexandra Mirela, în vârstă de 16 ani. În cursul aceleiași zile, la ora 06:45, fata a plecat către liceu, în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău, și nu a mai revenit la domiciliu.

Ca şi semnalmente, minora dispărută are înălţime 160 de cm, 50 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, lung până la nivelul umerilor. Pentru numita Olteanu Alexandra Mirela a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii