Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O etapa cu trei victorii ale gazdelor si doua ale formatiilor vizitatoare * favoritele au obtinut succese categorice

Dupa dusul rece din etapa precedenta, Eldomir a reusit sa se revanseze in fata propriilor suporteri obtinind o victorie la scor in disputa de la Viziru cu Victoria Dedulesti. Daca in prima repriza gazdele nu au reusit sa deschida lacatul apararii adverse, in partea a doua au inscris de cinci ori. Fundasul central Stefanita a deschis scorul in minutul 68, Anghelina a reusit o dubla, celelalte goluri ale Eldomirului fiind inscrise de Popirtac si Gheorghe.
Tot in aceasta runda SC Adevarat, echipa lui Marcel Adascalului a obtinut primul succes din acest sezon, 3-1 in fata formatiei FC Urleasca un rezultat surpriza tinind cont de faptul ca in etapa trecuta formatia din Urleasca reusise sa o invinga pe Eldomir Viziru principala candidata la promovare. Golurile gazdelor au fost marcate de Ion Craciun (min. 23) si Nicusor Matei (min. 68, 80), iar pentru oaspeti a marcat Tureac (min. 88).
Doi jucatori au reusit cite un hat-trick in aceasta runda - Ciubotaru si Barus - iar formatiile lor s-au impus cu acelasi scor, 5-0, CSO Ianca pe teren propriu in disputa cu Vointa Gaiseanca, CS Faurei in deplasare la Comagrim Dudesti.
O partida cu rasturnari de scor s-a derulat la Ciresu. Avintul din localitate a condus pina aproape de finalul primei reprize cu 2-0 dar in final a pierdut cu 2-5 in fata formatiei la care evolueaza Melter fostul fundas al Petrolului Ianca.

Rezultatele inregistrate in etapa a 3-a:
Avintul Ciresu - Viitorul Ianca 2-5
Eldomir Viziru - Victoria Dedulesti 5-0
SC Adevarat - FC Urleasca 3-1
Comagrim Dudesti - CS Faurei 0-5
CSO Ianca - Vointa Gaiseanca 5-0
Partida dintre Victoria Cazasu - Victoria Traian
a fost aminata.

Atacantul oaspetilor Maradona a fost omul meciului
Amicii Boys Chiscani - Steaua Braila 4-2 (2-2)

Una dintre cele mai spectaculoase partide din Campionatul judetean s-a derulat pe terenul de la Chiscani intre experimentata Amicii Boys pregatita de Nicu Pascu si nou infiintata Steaua Braila, echipa de destinele careia se ocupa profesorul Florentin Latu si a carei medie de virsta este de 17 ani.
Gazdele au deschis scorul prin Barbu (min. 14), dupa care initiativa a apartinut oaspetilor si la capatul unui alt sfert de ora dupa citeva ocazii ratate de Maradona Chiriac mijlocasul echipei Steaua, Daniel Subtirica, a reusit sa restabileasca egalitatea. Cel mai bun jucator de pe teren, Maradona, a reusit dupa numai patru minute sa-si aduca echipa in avantaj, insa pe finalul reprizei Barbu a profitat de o gafa a apararii adverse, astfel ca la pauza scorul era egal 2-2.
In partea secunda oaspetii au ratat citeva situatii clare de a se desprinde, Maradona a sutat o data in bara si, cum ocaziile se razbuna, pe finalul meciului Merloi, jucator introdus in ultimul sfert de ora, a marcat de doua ori in minutele 80-82 si a transat astfel meciul in favoarea gazdelor.

Rezultatele inregistrate in prima etapa a Campionatului judetean de fotbal:
Seria I
Dunarea Tichilesti - Soimii Unirea 5-1
Amicii Boys Chiscani - Steaua Braila 4-2
Pandurii Tudor Vladimirescu - Infratirea Gemenele 4-6
Unirea Tricolor Scortaru Nou - Spicul Rimnicelu 4-9
Romgal Romanu - Recolta Tufesti 2-0
Unirea Maxineni - Stanriz Stancuta 1-1
Dacia Bertesti - Rompas Vadeni 0-3

Seria aII-a
Petrolul Ulmu - Vointa Baraganu 1-1
Viitorul Galbenu - Spicul Zavoaia 0-3
Steaua Satuc - Vointa Sutesti 2-6
Unirea Gradistea - Tractorul Viziru 0-7
Vointa Faurei Sat - Vointa Plopu 5-3
AS Jirlau - Steaua Perisoru 5-1
Recolta Ciocile - AS Bordei Verde 2-5
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii