Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O şoferiţă nu a oprit la «Stop» şi a lovit o altă maşină

* evenimentul rutier s-a produs duminică, în jurul orei 14:00, la intersecţia străzilor Radu Campiniu cu Ana Aslan * o brăileancă de 55 de ani circula pe Campiniu şi a intrat în intersecţie fără a respecta indicatorul „Stop”, lovind o maşină condusă de o altă femeie

 

Un accident rutier în care au fost implicate două şoferiţe s-a produs la intersecţia străzilor Radu Campiniu cu Ana Aslan. Totul din cauza nerespectării unui indicator rutier. Una dintre conducătoarele auto a ajuns la spital.

Duminică, în jurul orei 14:00, un autoturism „Volkswagen” condus de o brăileancă de 55 de ani circula pe strada Campiniu, dinspre Mihail Sebastian. La intersecţie cu strada Ana Aslan, şoferiţa nu a respectat indicatorul „Stop” şi a lovit un autoturism „Ford” la volanul căruia se afla o femeie de 39 de ani din Brăila. A rezultat avarierea celor două maşini şi rănirea şoferiţei nevinovate care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii