Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nu ma retrag din nationala nici dupa meciul cu Albania"

Antrenorul-jucator al echipei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, ca nu intentioneaza sa renunte la reprezentativa Romaniei nici dupa meciul cu Albania, ultimul din campania de calificare la Euro-2008, desi selectionerul Victor Piturca a spus ca ii pregateste retragerea la acel joc.
Munteanu a spus ca se pregateste in continuare pentru a reveni la forma maxima si in atentia selectionerului, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Nu cred ca a venit momentul, si nu va veni prea curind, sa ma retrag de la echipa nationala. Inca ma simt in forma si voi incerca sa ma pregatesc cit mai bine, astfel incit sa intru din nou in atentia selectionerului. Nu ma deranjeaza faptul ca nu am fost convocat pentru meciul cu Olanda si chiar daca Victor Piturca a anuntat ca imi va pregati retragerea la meciul cu Albania, nu am de gind ca acela sa fie pentru mine ultimul meci. Nu cred ca exista cineva care sa isi doreasca sa ma indeparteze de la nationala", a spus Munteanu.
Dorinel Munteanu este detinatorul recordului de selectii la prima reprezentativa a Romaniei, 134, si a subliniat ca isi propune sa depaseasca recordul mondial, de 155 de selectii, daca forma fizica ii va permite.
Selectionerul Victor Piturca nu a apelat la Dorinel Munteanu pentru partida Romania - Olanda, programata simbata, la ora 20.15, la Constanta, in grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008, explicind ca a decis asa deoarece recordmanul de selectii "nu mai poate face fata din punct de vedere fizic la acest nivel". Piturca a mentionat ca daca Romania va fi "aproape calificata" la Euro-2008 inaintea ultimului meci din preliminarii, cu Albania, il va chema pe Dorinel Munteanu "ca sa joace si sa-si faca retragerea la nationala".
Categorie articol: 

Comentarii