Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nu au fost surprize în penultima etapă a returului

În penultima etapă a returului Ligii a IV-a s-au înregistrat patru victorii ale formaţiilor vizitatoare şi numai în două partide s-au impus gazdele. Singurele meciuri cu miză au fost cele de la Făurei şi Traian, unde au evoluat cele două formaţii care sunt în luptă directă pentru locul al şaselea, ultimul care asigură participarea la turneul play-off. Însă atât CS Făurei cât şi Victoria Cazasu au pierdut, aşa că ultima etapă va fi decisivă pentru ocuparea ultimei poziţii de play-off. Lidera nu i-a lăsat nicio şansă echipei CS Făurei, pe care a dominat-o cap coadă, iar rezultatul nu reflectă nici pe departe decalajul dintre cele două formaţii. CS Făurei a avut un portar în zi mare, care a limitat proporţiile scorului, iar Sportul a ratat pe bandă rulantă. Victoria Traian a deschis scorul în minutul 6 prin Leu, însă soarta partidei s-a stabilit între minutele 88 şi 95, o perioadă în care gazdele au mai înscris de două ori, iar oaspeţii o singură dată. Meciul din ultima etapă dintre Victoria Cazasu şi CS Făurei va decide cine va juca în play-off şi cine va merge în play-out. Şi meciul de pe stadionul "Ştefan Vrăbioru" din Ianca s-a decis tot pe final. După o primă repriză echilibrată, fără goluri, Viitorul Ianca a deschis scorul prin Bratosin şi gazdele se gândeau deja la victorie. Elevii lui Vasile Darie au dat însă lovitura în ultimele 11 minute de joc. Pârlog a restabilit egalitatea în minutul 85, iar în primul minut de prelungire din repriza a doua Dorin Istrate a marcat golul victoriei pentru satelitul Daciei Unirea. Conform aşteptărilor, Viitorul Însurăţei s-a impus la Gloria Movila Miresii, iar Voinţa Vişani a câştigat cu 4-2 disputa cu Pandurii Tudor Vladimirescu.

După 21 de etape pe primul loc se află Sportul Chiscani cu 61 de puncte, pe locul al doilea a revenit Victoria Traian cu 44 de puncte, iar pe al treilea se află Viitorul Ianca, 41 de puncte.

Rezultatele şi marcatorii etapei a 21-a:
Victoria Traian - Victoria Cazasu 3-1 (1-0)
Leu (min. 6), Ciocan (min. 88), Neagu (min. 95) / I. Bratosin (min. 90)
Voinţa Vişani - Pandurii Tudor Vladimirescu 4-2 (2-1)
Puiu (min. 32), Fodulu (min. 40), Fereş (min. 52), Stanciu (min. 78) / Gheorghe (min. 44), Şerbănescu (min. 56)
CS Făurei - Sportul Chiscani 0-5 (0-2)
Mirescu (min. 21), C. Boariu (min. 34), Huţu (min. 73, 83), Costache (min. 86)
Voinţa Şuţeşti - Voinţa Plopu 3-5 (1-3)
Ulmeanu (min. 30, 60), Mândroiu (min. 63) / Iliescu (min. 21, 23, 33), Creangă (min. 49), Călin (min. 89)
Gloria Movila Miresii - Viitorul Însurăţei 4-6 (2-2)
Spiţă (min. 4, 73), Dumitrana (min. 43), Radu (min. 70) / M. Ion (min. 20, 27), Coman (min. 53, 65), V. Ion (min. 85), Munteanu (min. 90)
Viitorul Ianca - Dacia Unirea 2 Brăila 1-2 (0-0)
Bratosin (min. 68) / Pârlog (min. 85), Istrate (min. 91)

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii