Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nu ai permis dar te urci la volan

în miez de noapte, un brăilean de 31 de ani a fost oprit de poliţişti, pe Calea Galaţi, în urma verificărilor constatându-se că are dreptul de a conduce suspendat • şi un mopedist fără permis a fost prins în trafic

 

Chiar dacă nu avea ce căuta la volan, un brăilean s-a încumetat totuşi să conducă. Nu prea a reuşit să îi ocolească pe poliţişti.

În noaptea de 26 spre 27 iunie, la ora 00.10, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic pe un brăilean, în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea autoturismul, pe Calea Galaţi. Acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, în perioada 18.05-16.07.2017. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În ziua de 26 iunie, un mopedist fără permis a fost depistat de poliţişti. La ora 20.00, poliţişti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic, pe Aleea Parcului, din municipiu, pe un tânăr de 19 ani, din satul Petroiu, comuna Vădeni. Tânărul  conducea un moped, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii i-au întocmit şi acestuia dosar penal.

Tot în aceeaşi zi, la ora 13.50, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Gemenele l-au depistat în trafic, pe raza localităţii, pe un tânăr localnic de 18 ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat. Poliţiştii au efectuat verificări şi au constatat faptul că tânărul nu deţine nici permis de conducere, pe numele său fiind întocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Comentarii