Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noile achizitii, Marian Berceanu si Cristi Balta, si-au trecut din nou numele pe lista marcatorilor

Joi, dupa-amiaza, Viitorul Insuratei a cistigat la scor meciul amical, retur cu CSO Ianca, la capatul unui joc dominat in totalitate de elevii lui Sandu Minciu.
Dobre de doua ori si Berceanu s-au aflat in situatie de gol in primele opt minute, insa la faza imediat urmatoare Viitorul a reusit sa deschida scorul: juniorul Matei a facut o incursiune de la mijlocul terenului, a centrat in careul oaspetilor si Cosmin Dobre a trimis cu capul in stinga portarului Durbaca. In minutul 20 Bratosin a expediat o torpila, dar portarul din Ianca a reusit sa devieze mingea in corner, iar doua minute mai tirziu Dobre a trimis mingea in bara portii adverse.
Dominarea gazdelor s-a mai concretizat o data, cu zece minute inainte de finalul primei reprize. Bratosin a crosetat citiva adversari, dar in momentul sutului a fost faultat de portarul lui CSO, iar Berceanu a transformat lovitura de la 11 metri urcind scorul la 2-0.
In repriza a doua Oprea a reusit sa scoata inca un penalty in minutul 61, pe care l-a transformat Balta. Scorul final al partidei de verificare a fost stabilit in minutul 89 de Oprea, care a indeplinit o simpla formalitate dupa o centrare foarte buna a lui Calatoaie.
In partea secunda a jocului, Viitorul a mai ratat trei ocazii de gol prin Mirescu, Balta si Oprea.
Formatia vizitatoare a avut citeva momente pe parcursul partidei in care a reusit sa echilibreze jocul insa valoric, este departe de cerintele acestui esalon fotbalistic.

Viitorul Insuratei: Constandache (min. 46: Ilasc) - Matei, Bogdan, Paraschiv, Calatoaie - Mita, Musat (min. 46: Oprea), Preda, Bratosin - Dobre (min. 46: Cheles), Berceanu.
In partea a doua a intilnirii la gazde au mai evoluat portarul Anghelescu si jucatorii de cimp Balta, Anghelina, Tanase, Vicol si Mirescu.
Categorie articol: 

Comentarii