Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Noi amenzi pentru şoferi şi indivizi puşi pe scandal

în ziua de 26 aprilie, poliţiştii au desfăşurat verificări în pieţe, cafe-baruri şi pe şosele •  au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 10.000 lei, cele mai multe fiind pentru şoferii certaţi cu legea

 

La data de 26 aprilie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat în municipiu şi judeţ, în zona pieţelor, a unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar, dar şi pe arterele de circulaţie. Indivizii puşi pe scandal şi conducătorii auto certaţi cu legislaţia rutieră au fost în vizorul oamenilor legii. Aceştia au acţionat şi pe linia respectării prevederilor legale privind paza şi securitatea obiectivelor asigurate cu pază proprie sau prin societăţi specializate de pază.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 20 de societăţi comerciale, legitimate 125 de persoane şi oprite în trafic 92 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 30 de şoferi. Poliţiştii au constatat 32 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 10.000 lei.

Dintre amenzile aplicate 23 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar 8 s-au dat conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Categorie articol: 

Comentarii