Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nimic de la Liviu Dragnea!

Nu ştiu dacă Liviu Dragnea chiar vrea să devină cel mai antipatic om de pe teritorul României, dar toate acţiunile lui îl conduc cu succes către acest statut.

Şi nu, nu e vorba că este pesedist, căci ştiu destui oameni din PSD care sunt în regulă, cu care se poate discuta normal. Şi care, ce să vezi?, nici ei nu îl agreează pe Dragnea, dar din frică şi laşitate tac din gură şi îi aplaudă toate mizeriile.

Ultima ieşire în decor a lui Liviu Dragnea s-a produs, zilele trecute, la Suceava, atunci când i-a spus unui tânăr că este “un nimic”. Dragnea şi-a pierdut cumpătul după ce tânărul a afirmat că PSD nu a făcut nimic de când a câştigat alegerile.

“Nimic eşti tu!”, i-a spus Dragnea acelui tânăr, de faţă cu toată lumea.

Chit că avea sau nu dreptate acel băiat, nu este posibil ca tu, şeful celui mai mare partid din România şi ditamai preşedintele Camerei Deputaţilor, să îi spui unui cetăţean că este un nimic. Şi asta pentru că de pe urma unor astfel de “nimicuri” îţi iei tu salariul şi ai parte de avantaje pe care un român de rând nu le are.

Orice ţi-ar spune un român, fals sau adevărat, când te numeşti Liviu Dragnea nu ai voie să reacţionezi în halul ăsta. Să îi dai un dos de palmă verbal acelui român, să îl pui tu la punct pentru că eşti şmecher şi îţi permiţi.

La urma-urmei, acel tânăr nu a făcut altceva decât să îi adreseze o critică lui Dragnea. Din punctul lui de vedere (era doar o opinie) PSD nu a făcut nimic în ţara asta, din 2016 încoace, de când a câştigat alegerile. Era doar părerea lui, omu’ nu a avut pretenţia că deţine adevărul absolut.

Liviu Dragnea s-a comportat însă fix ca un stăpân venit în vizită la casa din chirpici a slugilor. Cum nu i-a convenit ceva, pac, l-a şi plesnit pe primul care a deschis gura, conştient că nu va păţi nimic, că nu va fi tras la răspundere, pentru că doar de aia e stăpân şi nu slugă. (Sclava IZAURA)
Categorie articol: 

Comentarii