Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nicu Niţă visează să devină preşedinte al PSD Brăila

S-a vacantat postul de preşedinte al PSD Brăila, motiv numai bun pentru alde senatorul Ion Rotaru să îşi frece din nou palmele de bucurie. Rotaru, care este un politician şters prin excelenţă, vrea să fie din nou cel care împarte pâinea şi cuţitul în PSD Brăila, că acum vin alegerile locale şi parlamentare, iar lista cu candidaţii trebuie făcută din nou.

Problema este însă că mai sunt şi alţii care îşi doresc să ajungă la butoane în PSD Brăila, iar acum nu ne referim la Francisk Chiriac, care nu ar zice pas unei astfel de funcţii, dar deocamdată face joc de glezne.

Surpriză sau nu, deputatul PSD Brăila, Nicu Niţă, are de gând să candideze pentru postul de preşedinte al filialei locale, să ajungă în funcţia deţinută până de curând de fostul prim ministru Mihai Tudose.

Nicu Niţă a fost un soldat disciplinat, care nu a ieşit din cuvântul şefului Dragnea de la Bucureşti, aşa că, la o adică, ar putea spera că va beneficia de susţinerea liderului suprem din PSD.

Nicu Niţă are şi bani, e drept că nu la nivelul lui Rotaru, dar se descurcă. Prin urmare, ar avea cu ce să ungă rotiţele de partid astfel încât să obţină cât mai multe voturi la alegerile pentru desemnarea preşedintelui PSD Brăila.

Senatorul Ion Rotaru, care e uns cu toate alifiile, are însă de partea lui experienţa negocierilor şi faptul că diversle găşti din interiorul partidului îi sunt mai apropiate lui decât lui Niţă.

Nicu Niţă nu are deocamdată anvergura unui lider de filială, a unui tip care să poată fi luat în serios la Bucureşti.

Dar staţi liniştiţi că aşa era şi Ţuţuianu de la Dâmboviţa, în urmă cu câţiva ani, iar ulterior aţi văzut de forţă de baron local îşi trăsese.

Noi o să urmărim cu viu interes lupta pentru putere în cadrul PSD Brăila, să vedem ce mişcare va face deputatul Nicu Niţă. Cu cine se va alia, cine îl va sprijini pe Niţă şi ce anume va promite el simplilor membri că va face în cazul în care va ajunge preşedinte în PSD Brăila. (Bunicu NIŢĂ)
Categorie articol: 

Comentarii