Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nicoleta Safta a revenit la HC Dunărea Brăila

• pivotul a mai evoluat la HC Dunărea în perioada 2013-2015 • “Am ales să mă întorc la HC Dunărea Brăila pentru că este o echipă cu obiective măreţe”, spune Safta

 

HC Dunărea şi-a asigurat pentru sezonul următor serviciile pivotului Nicoleta Safta. Este de fapt o revenire a handbalistei, care a mai jucat pentru formaţia brăileană în perioada 2013-2015.

Nicoleta Safta şi-a început activitatea sportivă la clubul CS Chimia Râmnicu Vâlcea, avand-o ca antrenor pe Nicoleta Lazăr. Ea a fost componentă a loturilor de junioare şi tineret ale Romăniei şi face parte din lotul lărgit al naţionalei de senioare.

Nicoleta Safta a evoluat în Liga Campionilor atât cu Oltchim Râmnicu Vâlcea cât şi cu “U” Jolidon Cluj.

Handbalista a mai fost componentă a lotului nostru şi a câştigat cu HC Dunărea medalia de bronz în sezonul competiţional 2013-2014. Safta a jucat în campionatul recent încheiat la Danubius Galaţi, acolo unde a avut evoluţii importante pentru echipa gălăţeană.

“Am ales să mă întorc la HC Dunărea Brăila pentru că este o echipă cu obiective măreţe şi am încredere că prin muncă şi seriozitate vom ajunge din nou sus. Sunt convinsă că va fi un an frumos pentru noi, în care vom munci şi sunt convinsă că rezultatele nu vor întarzia să apară. Imi doresc ca în acest an să îmi ajut echipa cât mai mult şi să am un randament foarte bun. Mă bucur să revin la Brăila, pentru atmosfera pe care o crează spectatorii în Polivalentă”, a declarat Nicoleta Safta.

Îi urăm bun venit şi cât mai multe realizări în tricoul Dunării Brăila”, este mesajul pe care clubul brăilean îl adresează handbalistei.

Vă reamintim că de la începutul acestei luni HC Dunărea are un antrenor nou, pe Dumitru Berbece, un fost mare handbalist dar şi tehnician cu rezultate deosebite. De asemea, clubul de handbal a reuşit să formeze şi echipa a doua, cea care va evolua în Divizia A şi care va avea în componenţă cele mai valoroase jucătoare de la echipele de junioare ale Liceului cu Program Sportiv Brăila. Handbalistele care vor termina junioratul la LPS nu vor mai pleca la alte formaţii din ţară ci îşi vor continua activitatea la HC Dunărea sub bagheta unui antrenor brăilean cu rezultate deosebite în handbalul juvenil dar şi la echipa de senioare, Cristian Preda.

HC Dunărea s-a despărţit de cinci handbaliste cărora dealtfel li s-au încheiat contractele, Dzyiana Ilyina, Marija Shteriova, Adriana Medvedova, Oana Cîrstea şi Florentina Craiu. De asemenea, Gabriella Szucs şi Anca Ciuclaru sunt însărcinate şi nu vor evolua în acest an.
Categorie articol: 

Comentarii