Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nicolae Iorga" a câştigat prima ediţie a memorialului "Paul Baltă"

S-a jucat în sistem eliminatoriu, iar în finala mare s-au întâlnit echipele de la "Nicolae Iorga" şi "Sf. Andrei", victoria revenindu-i celei dintâi, cu 26-22. Locul al treilea a fost adjudecat de echipa de la "Mihu Dragomir", care a câştigat finala mică, susţinută în compania formaţiei de la "Gheorghe Naum", scor 26-10.
Primele patru formaţii au primit recompense în bani, mingi de baschet, tricouri, sucuri şi dulciuri, premii oferite de preşedintele de onoare al clubului Orizont 64, deputatul Viorel Balcan, şi de către deputatul Eugen Bădălan. Celelalte echipe participante au primit diplome, tricouri şi dulciuri din partea DSJ.
La competiţie, dar şi la festivitatea de premiere, au fost prezenţi mama, soţia şi copilul regretatului profesor Paul Baltă.
"Mă bucur că am putut să organizez acest memorial în amintirea regretatului meu prieten Paul Baltă, cu care am jucat baschet în echipele de juniori ale Brăilei, şi promit familiei şi participanţilor de la această competiţie că ea se va derula în fiecare an de acum încolo", a declarat la finalul întrecerilor deputatul Viorel Balcan.
Categorie articol: 

Comentarii