Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nicolae-i Vacaroiu

Ok, Senatul a votat "pentru" inceperea urmaririi penale (IUP) in cazul fostilor ministri Paul Pacuraru (PNL) si Codrut Seres (PC). Altfel spus, s-a intimplat ceea ce trebuia sa se intimple, deci s-a produs un act de normalitate. Opinia publica s-a bucurat, insa, de parca l-ar fi vazut pe Iisus.
Atit de mult si-au batut joc parlamentarii de cetateni, astfel ca atunci cind fac un lucru bun, in acord cu asteptarile contribuabililor din banii carora isi iau lefurile, acestia din urma sar intr-un picior si chiuie. Probabil ca multa lume (printre care si eu, recunosc) nu s-a asteptat ca senatorii sa voteze pentru inceperea urmarii penale. La ce altceva putea sa se astepte boboru' dupa ce a vazut nesimtirea comisa de deputati, saptamina trecuta, care au votat impotriva IUP, in cazurile Adrian Nastase si Miron Mitrea.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a avut o reactie hazlie in acest context. Referitor la situatia lui Seres si Pacuraru, al doilea om in stat a declarat, citez, ca este sigur "ca pina la sfirsitul lunii acestia vor primi NUP". Il cred pe Vacaroiu ca s-a lasat de baut, dupa cum singur sustine, dar mi se pare de coma sa afirmi ca procurorii vor decide neinceperea urmaririi penale (NUP) in dosarele Pacuraru si Seres, in conditiile in care acestia tocmai ce au solicitat plenului Senatului sa le dea permisiunea sa inceapa urmarirea penala (UIP).
In rest, toate bune si frumoase in Romania asta, in care frizerii au ajuns parlamentari, iar daca mergi la frizerie, te trezesti tuns de strungari.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii