Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nici un antrenament cu mingea pentru Pandurii, in noua zile de cantonament

Jucatorii echipei Pandurii Tirgu Jiu nu au efectuat, din cauza zapezii, nici un antrenament cu mingea in cele noua zile petrecute in cantonamentul din statiunea montana Rinca, insa antrenorul Viorel Hizo considera ca va avea suficient timp pentru aceasta in Cipru, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Hizo spune ca si-ar fi dorit si citeva sedinte de pregatire cu mingea, dar ca acest lucru a fost imposibil din cauza viscolului. "Am incercat sa facem noi aici, pe zapada, un teren de antrenament ca sa putem lucra cu mingea. S-a lucrat la amenajarea lui o noapte, cu utilajele de la Salvamont Gorj, si a fost facut un teren prin tasarea zapezii. Din pacate, a doua zi a nins foarte mult, a trei a zi a viscolit si s-a acoperit totul la loc, iar a patra zi, cind aveam programat sa intram pe el, nu am mai avut unde, ca nu mai exista", a explicat Hizo.
La Rinca se va construi in urmatorii ani primul stadion din Romania situat la o altitudine de peste 1.600 m.
Viorel Hizo s-a declarat adeptul pregatirii montane si considera ca o fosta divizionara B are nevoie de asemenea cantonamente. "O echipa poate evolua bine si daca jucatorii au o stare de antrenament foarte buna, acumulata in decursul anilor, si nu necesita sa faca aceasta pregatire montana. Dar eu consider ca noi, venind din Divizia B, trebuie sa mergem pe acest gen de pregatire. Eu nu contest faptul ca Pandurii nu au fost pregatiti foarte bine, dar au fost pregatiti la nivelul Diviziei B", a comentat antrenorul formatiei gorjene, care considera ca in Romania pregatirea de iarna este cu atit mai necesara cu cit campionatul se intrerupe timp de trei luni.
Formatia Pandurii va sustine, joi, de la ora 14.00, la Tirgu Jiu, primul meci de verificare din 2006, in compania divizionarei C EMC Rovinari, echipa "satelit" a gruparii gorjene. Pina la plecarea in turneul de pregatire din Cipru, programata pe 5 februarie, Pandurii vor mai sustine meciuri amicale in compania divizionarelor B CSM Rimnicu Vilcea (1 februarie) si FC Caracal (4 februarie). Dupa revenirea din Cipru, prevazuta pentru 20 februarie, formatia pregatita de Viorel Hizo va intilni, in ultimul amical dinaintea startului returului, formatia Universitatea Craiova (25 februarie).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii