Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Neseriosul Cibu s-a mai scos o data

O perioada de timp, Constantin Cibu chiar mi-a fost simpatic. Pe vremea aia le spuneam amicilor mei ca ar fi bine daca Cibu va cistiga un nou mandat de primar. Mi-am luat multe injuraturi pentru ca sustineam aceasta varianta, dar nu mi-am schimbat punctul de vedere. Dupa alegerile din vara, acelasi Cibu a inceput sa ma enerveze, prin gesturile pe care le-a facut. O sa le iau pe rind, sa vedeti ca nu bat cimpii aiurea.
Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar intre cele doua tururi de scrutin, Cibu a declarat ca daca pierde functia de primar renunta la mandatul de consilier local, pe care tocmai ce il cistigase. Am apreciat aceasta luare de pozitie, pentru ca denota ca Cibu are onoare, coloana vertebrala si orgoliu. Adica, daca va vedea ca a luat bataie, se va retrage in carapacea si afacerile lui, respectind dorinta brailenilor care i-au dat un semnal clar ca nu il mai vor. E, dupa ce a pierdut alegerile, Cibu nu a renuntat la postul de consilier local. Hopa, am zis eu, da' ce face asta, frate? Asta era a doua faza de doi lei, dupa ce anul trecut, cind cu alegerile europarlamentare, Cibu a spus ca daca PNL Braila scoate sub media pe tara, el isi da demisia din functia de presedinte al partidului. Evident, nu si-a dat nici o demisie, argumentind ca seful Tariceanu de la Bucuresti i-ar fi spus sa nu renunte. Acum, la alegerile din 30 noiembrie, scorul slab scos de PNL Braila nu putea ramine nesanctionat. Din nou, Cibu a declarat ca demisioneaza. Doua zile mai tirziu dupa ce a promis de buna voie si nesilit de nimeni acest lucru, Cibu s-a sucit, afirmind ca s-a razgindit. Si s-a razgindit pentru ca tocmai aflase ca a iesit senator in urma redistribuirii voturilor.
Ma asteptam ca Cibu sa spuna ca renunta la functia de senator, pentru ca din punct de vedere moral, nu legal, el este un senator fara legimitate, adica nu merita sa ajunga parlamentar. Ti-ai si gasit, insa, de parca Cibu o fi vreun prost. Astfel ca in acest moment am niste draci pe Cibu, ca daca o sa-l vad pe strada, sigur o sa-l injur. Bine ca nu locuiesc in colegiul in care a candidat Cibu, ca era belea. Imaginati-va cit de mindru eram sa fiu reprezentat in Parlament de un nene ca Cibu. Cit de mult s-ar fi zbatut Cibu pentru mine si ceilalti alegatori din colegiul care l-a propulsat in Parlament, cit de bine am fi dus-o noi in 2012, pentru ca Cibu ne-a fost senator si la bine si la greu!
Ii compatimesc sincer pe cei pe care Cibu ii va reprezenta in Parlament si sper sa ne gasim sanatosi in 2012, caci cu celelalte, iata, ne-am lamurit inca de pe acum.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii