Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nepotul lui BuneaStancu a ajuns la ProTV

Nepotul lui Gheorghe BuneaStancu, inculpat în dosarul “Mită la poliţişti”, are o grămadă de treabă.

De pildă, nepotul lui BuneaStancu, împreună cu alţi amici/prieteni, a zis că ar fi cazul să îşI rotunjească veniturileparticipând la emisiunea “Ce ştiu românii”, prezentată de Cabral. Nu ştiam că, la viaţalui, dl. nepot-poliţist al lui BuneaStancu a citit şi altceva în afară de etichete de pe borcanele de zacuscă. Nu că emisiunea prezentată de Cabral ar fi vreo mare piesă, unde să trebuiască să ai o cultură generală solidă. Dar, totuşi, parcă nu te-ai aştepta de la un nepot al lui BuneaStancu să ştie şi alte chestii în afară de cum poţi să câştigi un ban fără muncă.

Uite că de data asta nepotul lui BuneaStancu, dimpreună cu prietenii lui, a meritat fiecare ban câştigat. La ediţia de marţi seară, difuzată de ProTV, nepotul lui Bunea Stancu (familiaBunea) a câştigat competiţia (nu mă întrebaţi şi câţI bani a luat, că nu am fost atent), aşa că a participat şI miercuri seară. Unde s-a descurcat onorabil, cel puţin din câte am văzut eu, că dup-aia am schimbat pe alt canal şi nu am mai revenit peProTV ca să văd deznodământul.

În sfârşit, asta mai puţin contează. Important este că în familia lui BuneaStancu  e cineva care chiar vrea să muncească pentru bani. Ştim, începutul e greu, dar totul e să nu renunţi. Să înţelegem că nepotul lui BuneaStancu strânge bani albi pentru zile negre, în eventualitatea că dosarul “Mită la poliţişti” se va încheia cu nişte condamnări cu executare? Niciodată nu e prea târziu să te apuci de muncă, să devii un cetăţean onest  şi chiar ne bucurăm că dl. poliţist din familia lui Bunea Stancu a înţeles să facă acest pas. Poate îl trage şi pe unchi-su după el… (Halal CABRAL)
Categorie articol: 

Comentarii