Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nechita acuză: un nou concurs aranjat la CJ!

• este vorba despre concursul pentru funcţia de conducere de şef serviciu în cadrul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor • liberalul susţine că cel care va fi declarat “admis” este persoana care ocupă şi în prezent acest post, prin detaşare • nu este prima dată când Ovidiu Nechita prezice candidaţii admişi la concursurile organizate de Consiliul Judeţean Brăila ori alte instituţii • ultima previziune adeverită: Adrian Rândunică, de la Casa Judeţeană de Pensii

 

Consilierul judeţean liberal Ovidiu Nechita susţine, pe pagina sa de Facebook, că un concurs organizat de Consiliul Judeţean pentru ocuparea unei funcţii de şef serviciu la Evidenţa Persoanelor ar fi “aranjat”. Potrivit acestuia, cel care ar urma să fie declarat “admis” este Constantin Nedelcu, cel care este detaşat în prezent pe această funcţie.

“În atenţia tinerilor absolvenţi, pardon, pensionari! De această dată, are onoarea «domnul preşedinte» al CJ Brăila să anunţe câştigătorul acestui concurs/examen/post! Dacă nu, îl voi anunţa tot eu, că doar şi cu acest post este aceeaşi poveste: mănăstire într-un picior, ghici ciupercă ce-i?! P.S.: Acest post nu a fost scos la concurs timp de 12 ani! Prietenii ştiu de ce!”, este postarea pe care a făcut-o liberalul pe propria pagină de socializare. Acesta a ataşat o captură foto a anunţului de concurs, ce poartă antetul Consiliului Judeţean şi Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Brăila, cu sediul în Bdul. Alexandru Ioan Cuza. Conform conţinutului, este vorba despre o funcţie publică de conducere: şef serviciu la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor. Ulterior, a revenit cu o altă postare, ataşând de această dată lista cu candidaţii înscrişi la concurs, urând totodată succes candidatului înscris la poziţia nr. 3, Constantin Nedelcu.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Direcţiei, s-au înscris la concurs patru persoane, printre care chiar şi Nedelcu. În urma selecţiei dosarelor, o candidată a fost respinsă, pe motiv că nu ar îndeplini condiţia de vechime minimă în specialitatea studiilor superioare. Ceilalţi trei admişi urmează să se prezinte la proba scrisă, programată pe 28 octombrie, la ora 10.00.

Contactat telefonic, Ovidiu Nechita ne-a declarat că postul respectiv este vacant de 12 ani, iar Constantin Nedelcu este cel care l-a ocupat prin detaşare până acum. Liberalul consideră că nu este o coincidenţă faptul că respectivul angajat aşteaptă decizia de pensionare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi faptul că s-a decis tocmai acum organizarea concursului. “El va ieşi la pensie cât de curând din MAI. Astfel, va putea participa la concurs, să fie admis ca funcţionar public şi să primească şi pensie, şi salariu. Dacă nu va sosi decizia de pensionare până la data concursului, o să avem surpriza că nimeni nu va fi declarat «admis». Oricine ar veni la Putere după aceea, nu va putea face nimic, pentru că omul ocupă postul prin concurs...”, ne-a explicat Nechita.

Trebuie precizat faptul că liberalul Ovidiu Nechita este supranumit “Mama Omida”, tocmai din cauză că “ghiceşte” candidaţii declaraţi “admis” la diverse concursuri organizate de instituţiile publice. Ultima “previziune” a consilierului judeţean este cea referitoare la postul de director al Casei de Pensii Brăila, unde încă din martie 2019 a afirmat că cel care va câştiga funcţia va fi PSD-istul  Adrian Rîndunică. Concursul a avut loc la începutul acestei luni, iar “câştigătorul” a fost cel din prezicerea lui Nechita. “Dacă se va adeveri şi de această dată ceea ce am zis eu, va fi cel de-al optulea concurs pe care l-am «ghicit»“, a adăugat Ovidiu Nechita.
Categorie articol: 

Comentarii