Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nastase intentioneaza sa lucreze in continuare cu actualii sai consilieri

Adrian Nastase a declarat, joi, ca intentioneaza lucreze in continuare cu cei care i-au fost consilieri in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, chiar daca demisia sa din aceasta functie impune gasirea unor alte formule de colaborare.
El a tinut sa precizeze ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, a avut doar 8 consilieri, si nu 47, asa cum, "in mod repetat", au scris o parte dintre ziaristi.
"Nu cred ca vor fi probleme, sint oameni care, din punct de vedere profesional, au fost valorosi si au avut un loc de munca si inainte de a fi consilierii mei", a adaugat el.
Intrebat insistent daca intentioneaza sa ii pastreze in continuare, Nastase a afirmat ca, desi, ca simplu deputat, regulamentul nu ii permite sa ii pastreze pe toti, este convins ca va lucra in continuare cu ei, "intr-o forma sau alta". El a precizat ca urmeaza sa primeasca un nou birou parlamentar, si, ca simplu deputat PSD, urmeaza sa activeze intr-una din comisiile Camerei Deputatilor. Pe de alta parte, Nastase s-a aratat reticent fata de o eventuala propunere a PSD de a prelua o functie in cadrul grupului parlamentar al partidului de la Camera, afirmind ca deocamdata nu vrea sa faca "o evaluare in acest plan".
Nastase s-a aratat deranjat de intrebarile ziaristilor legate de pastrarea protectiei asigurate de Serviciul de Protectie si Paza si a masinii oficiale a presedintelui Camerei, raspunzind ironic la unele dintre intrebari. El a precizat ca nu se pune problema "sa renunte" la "Tuareg" (masina oficiala a presedintelui Camerei - n.r.), intrucit acesta va ramine succesorului sau. "Va informez ca Tuareg au mai multi colegi de la Guvern, pe banii unei institutii care le-a cumparat si apoi le-a distribuit spre folosinta citorva ministri. Daca sinteti interesati sau vreti sa ii faceti reclama, rugamintea mea este sa va uitati mai atent la masinile care circula in zona asta si sa vedeti cine le foloseste", a spus Nastase.
El a precizat ca urmeaza sa beneficieze de cadrele asigurate de SPP inca un an, conform legii privind protectia demnitarilor.
Intrebat ce va face cu acvariul si cu tablourile din incaperea in care si-a desfasurat activitatea ca presedinte al Camerei, Nastase a raspuns : "Acvariul nu mai exista, dar m-am gindit initial sa le scot in curte si sa le dau foc, erau anumite practici, dar asta numai daca va deranjeaza. Daca nu, atunci am sa le iau si am sa le duc acolo unde voi avea noul birou". Intrebat cind anume va elibera biroul actual al presedintelui Camerei, el a raspuns : "Cred ca luni dimineata, pe la ora 11 si 32 de minute".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii