Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NAȚIONAL: Un mort şi șapte răniţi în coliziunea dintre un Logan și un microbuz cu călători

Un bărbat a murit carbonizat şi alte șapte persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, vineri seară, pe podul care traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră, în oraşul constănţean Ovidiu, după ce un autoturism Dacia Logan a intrat într-un microbuz cu călători şi apoi a luat foc.
Accidentul a avut loc în jurul orei 22,15, pe DN 2A, în momentul în care şoferul Daciei Logan a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens, izbind frontal un microbuz care transporta pasageri între Constanţa şi Năvodari şi în care se aflau zece persoane.
În urma impactului puternic, autoturismul Dacia Logan, cu numere de Galați, a luat foc. Echipaje ale pompierilor, Poliţiei şi Ambulanţei s-au deplasat spre locul accidentului, dar o persoană aflată în Dacia Logan a murit carbonizată. Șoferul, celălalt ocupant al autoturismului, a ajuns la spital în stare gravă. De asemenea, șase pasageri din microbuz au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Like / Share

Comentarii