Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

N-ai cu cine, ma! Niste taranisti!

Gheorghe Chiru i-a strins zile trecute pe cei patru membri ai PNTCD Braila si le-a zis: "Fratilor, ce dracu facem, ca o sa murim de plictiseala aici! Eu urasc singuritatea, de asta am si locuit atita vreme cu bunica, iar aici, in PNTCD, tocmai de asta am parte. S-a intimplat de multe ori sa nu vad on om in sediul partidului chiar si doua saptamini la rind. Eu, unul, m-am hotarit: plec in alta parte, unde-i mai multa lume. Ma urmati sau nu?"
Si cei patru membri si-au urmat marele lider, asa cum era si normal. In care directie? Pai, daca nu au fost primiti la PNL, baietii au sunat la usa PDL. Chiru a cumparat o sticla de vodca, sa fie pregatit, in caz ca i-ar fi deschis insusi presedintele Nicolae Mitroi, iar Simona Draghincescu si-a pus o fusta scurta, sa fie pregatita, in caz de ceva.
La ora la care cititi aceste rinduri jucause, nenea Chiru si tanti Simona, dimpreuna cu ceilalti doi membri ai PNTCD, sint democrati-liberali cu carnet de partid in regula, cu cotizatia platita la zi. Acest anunt a fost facut, vineri, chiar de Chiru, care, am uitat sa va zic, a fost numit prim vicepresedinte al PDL, un fel de nr. 2, dupa Mitroi (scuzati rima!).
Ma, pe Chiru si Simona ii inteleg de ce au parasit PNTCD-ul. S-au dus la unul din partidele care au perspectiva politica, in sensul ca aici ciolanul este mare si ajunge cam la toata lumea. Dar de ce dracu i-o fi primit Mitroi pe astia doi in partid, pe bune ca nu inteleg. Mari personalitati politice nu sint nici Chiru si nici Dragincescu. Nici macar aspiratoare de voturi nu sint, sa zici ca vin cu un capital electoral acolo, de 10-15%.
Da' ia stati, ma, asa, ca abia acum imi dau seama. In tot PDL Braila exista macar o persoana care sa poata fi catalogata aspirator de voturi? Mitroi? Sa fim seriosi! Badalan? Hai, ma, io chiar am vorbit serios? Cirligea? E, nu, ca acum chiar m-ati enervat. Pai, si-atunci mi se pare normal ca PDL Braila (care stringe voturi, la fel ca si in alte judete doar pentru ca este partidul prezidential) sa se combine tot cu inspizi de aceeasi teapa, asa cum este cazul lui Chiru si tanti Simona!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii